To je to što me zanima!

Povlače se i opozivaju dodaci prehrani uvoznika Polleo Sport

Povlače se i opozivaju dodaci prehrani - vitamini i dodatci namijenjeni za fitness, bodybuilding i mršavljenje tvrtke Konsar Future Nutrition Inc iz Kanade, koje uvozi Polleo Sport
Vidi originalni članak

Izvijestili su u subotu iz Ministarstva poljoprivrede da se povlače dodatci prehrani - vitamini i dodatci namijenjeni za fitness, bodybuilding i mršavljenje tvrtke Konsar Future Nutrition Inc iz Kanade, koje na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria.

- Postoji mogućnost da proizvodi nisu u skladu s uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane - stoji u priopćenju.

Dodatke prehrani na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria d.o.o. putem svojeg lanca trgovina Polleo sport.

'MAPA' STANJA 8 načina na koje vam vaš jezik 'govori' kakvo vam je zdravlje

Na internetskim stranicama tvrtke stoji da Polleo Adria s tržišta povlači sve proizvode robne marke MVP Nutrition proizvođača Konsar Future Nutrition.

- Razlog povlačenja su nehigijenski uvjeti proizvodnje, pa postoji mogućnost kontaminacije proizvoda. Zbog nedostatka dobre proizvođačke prakse (GMP), svi proizvodi tvrtke Konsar Future Nutrition upitne su kvalitete i predstavljaju rizik po zdravlje potrošača.

STJENICE SE PROŠIRILE 'Nisam ni znala da to postoji': Ženu u Zadru 'pojele' stjenice

- Primite naše isprike za navedeno povlačenje. Vjerujemo da prihvaćate da je ovo povlačenje samo dokaz striktnih kontrola, a primjena nužnih mjera dokazuje odgovorno poslovanje - ističu iz tvrtke Polleo Adria.

Kupce koji imaju MVP proizvode kupljene u Polleo Sport poslovnicama, pozivaju da ih vrate, uz povrat novca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.07.2019.

    dok sam trenirao meni jedna od boljih marki za proteine MVP :D

  • Michelangelo 06.07.2019.

    Pa ne morate brisati..naći ću ja još primjera...samo trebam početi čitati članke!;))

  • Michelangelo 06.07.2019.

    Pripazite na formu ;.."a bez da se.."?Gdje ste to naučili?Novo auto,biciklo,grudnjak ostavila kući ....lijepo učite buduće generacije!Ma divoticaaaa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare