To je to što me zanima!

Povratak minijaturnog komada odjeće u proljeće

Postoje dva modela vrućih hlača, one srednjeg reza i visokog struka - u takvima je nedavno pozirala Anne Hathaway za naslovnicu časopisa
Vidi originalni članak

Vruće hlače zavladale su pistama u kolekcijama za proljeće/ljeto 2010., a prvim zrakama proljeća djevojke će ponosno paradirati ulicama u njima kao jedan od glavnih trendova. Postoje dva modela, one srednjeg reza i visokog struka - u takvima je nedavno pozirala Anne Hathaway za naslovnicu časopisa i tako pokazala zavidnu liniju. Što je i mali problem tog trenda jer savršeno pristaju izrazito vitkim djevojkama. No cipele ili čizme na visoku petu izdužit će noge i ohrabriti vas da uskočite u taj minijaturni komad odjeće. Istaknute su noge i guza pa, ako želite i dalje izgledati otmjeno, nikako nemojte otkriti i dekolte, nego obucite tuniku A-kroja. Takva kombinacija je smjela, seksi i sofisticirana jer otkriva baš koliko treba, a ne otkriva previše. Kratke hlače idealne su u kombinacijama s tajicama ili čarapama najrazličitijih boja i uzoraka, koje oslobađaju vašu zaigranost i čuvaju vas od modnog sivila. Kratke traper-hlače nosive su na sve, a klasične bijele imaju status kao i mala crna haljina - nepogrešiv izbor uz koji jednako dobro ide svilena košulja, ali i majica. Kožnate hlače pravi su hit, nosive samo u slučaju “pohoda” po noćnim klubovima.

Model koji nije tako smion
Ako smatrate da su “vruće hlače” previše smjele za vaš stil odijevanja, probajte model koji ide do trećine bedara. Možete izabrati one koje prate liniju tijela ili ležerniju i lepršaviju varijantu modela koji je šire krojen. Hlače te dužine idealne su za ležerni dnevni izgled.

Hlače kao ljetna suknja
Polusportska varijanta, u kojoj se možete opustiti i uživati u slobodi kretanja, a ipak pokazati lijepe noge, široke su hlače do sredine bedara. Najčešće su napravljene od prozračnih i laganih materijala, a zbog širega kroja daju dojam šarmantne ljetne suknje nosive na sve kombinacije.

Jedne za dan, druge za noć
Kreatori preporučuju “vruće hlače” u svim prilikama - kako na radnome mjestu, tako i za večernji izlazak. Ali treba pripaziti da dnevna varijanta ne izgleda kao večernja. Tome pomaže pravi odabir cipela, čarapa, nakita i marama za večernji izgled, odnosno dnevni.

Samo za Twiggy
Model balon-hlača idealno pristaje mršavicama. Pa ako niste Twiggy, u tome modelu riskirate da vam bokovi izgledaju veći nego što jesu zbog njihova kroja, koji daje dodatan volumen.

Ležeran šik
Sportske hlače koje izgledaju kao da ste ih ukrali dečku odličan su izbor za bavljenje sportom ili proljetne šetnje. Igrali badminton ili rolali, u njima ste utjelovljenje ležerna šika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crimson 14.04.2010.

    izgleda ko moja frendica

Komentiraj...
Vidi sve komentare