To je to što me zanima!

Poznate Hrvatice fotkale se bez šminke: 'Žene smo, a ne lutke'

Srpska pjevačica Kristina Kovač od strane pojedinih tamošnjih medija doživjela je svojevrsni medijski linč nakon što je objavila fotografiju na Instagramu bez šminke i filtera
Vidi originalni članak

Pojedini pratitelji ostali su šokirani borama i sijedom kosom, a negativnih komentara nije nedostajalo. To ju je potaknulo da pozove ostale žene da objave svoje fotografije u prirodnom izdanju - bez srama i lažnog predstavljanja.

“Žene, djevojke, udružimo se u borbi za slobodu i pravo da budemo baš onakve kakve jesmo!Podržimo jedna drugu objavljivanjem svoje fotografije u opuštenom izdanju na svoje profile na društvenim mrežama, pod heštegom #PrirodnaŽena”, napisala je pjevačica ispod svoje objave na Instagramu navodeći kako je dosta nametanja “idealnog ženskog izgleda”.

Pozvala je i muškarce da podrže akciju pod heštegom #VolimPrirodnuŽenu. Akciji su se odazvale manje poznate i poznate žene iz regije. Naše voditeljice stale su na Kristininu stranu. Glumica Marijana Mikulić objavila je svoju fotografiju bez šminke.

- Sve smo mi tu jedne za druge, sve do onda dok nismo! Sve furamo furku - samo prirodno, lijepe smo kakve jesmo, a nabijamo jedna drugoj komplekse. Same sebe zavolite i briga vas što misle drugi - napisala je glumica u objavi dodajući kako su žene podrška drugim ženama samo onda kad su ostvarene i nemaju komplekse, a takvih je, kaže, malo. Akciji se pridružila voditeljica i glazbenica Ida Prester.

- Mi smo žene, a ne lutke! Dosta degradacije - napisala je u objavi ispod fotografije u ljetnom izdanju bez šminke.

- Budite hrabre, svoje i ponosne na sebe kakve god da jeste i ne dajte da vas itko uvjeri u suprotno - napisala je voditeljica Doris Pinčić ispod svojih fotografija u opuštenom izdanju.

- Volim se dotjerati, ali imam pravo i odustati od silnog uređivanja kad mi se prohtje bez da se ikome opravdavam ili da me se proziva za odustajanje od sebe - napisala je voditeljica Marijana Batinić uz svoju objavu. Timu prirodna žena pridružila se i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je napisala da je dosta medijskog zgražanja nad ženskim borama, celulitom i sijedima. 

EKO TRENDOVI Second hand vjenčanice sve su traženije: Održivost i financijska odgovornost i u svijetu glamura

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Turbojunkie 21.07.2021.

    Kojeg li šoka, nisam mislio da ste gabori bez šminke, moš mislit. Žalosno je kad se stvarno prirodno lijepa curaa unakazi kemikalijama da bi izgledala jeftinije i ofucanije. Da bi vidio kako stvarno izgleda moraš je prvo ispjeskarit.

  • Đuro Utegurević 21.07.2021.

    Fuj

  • 21.07.2021.

    Nismo valjda do toga dosli da se moramo pravdati, izjasnjavati, objasnjavati? Sminkaj se ako ti se sminka, nemoj ako ne. Nije nesto o cemu bih raspredala javno

Komentiraj...
Vidi sve komentare