To je to što me zanima!

Iako su u vezi, tajnu simpatiju ima čak 22 posto muškaraca

Čak i ako je veza sretna, partneri nerijetko osjećaju jaku požudu i simpatiju prema drugim ljudima, a najčešće su to oni iz bliske okoline - prijatelji ili poslovne kolege
Vidi originalni članak

Tajnu ljubav ima svaki pet čovjek u vezi, a prema njoj osjećaju veću požudu nego prema partneru, pokazala je britanska ankete na 3000 ljudi. U većini slučajeva partner zna o kome se radi jer su to najčešće bliski prijatelji, kolege s posla ili stare ljubavi. Muškarci su skloniji aferama, pa je njih 22 posto priznalo tajnu ljubav, u usporedbi s 15 posto žena. U vezama dužim od pet godina tajnu ljubav ima tek jedan od 25 partnera.

- Čak i ako je veza sretna, moguće je da partner žudi za ljubavim nekog drugog. Za one koji ne mogu kontrolirati svoju požudu, to može biti početak kraja braka ili veze - poručuju istraživači.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • maxich 14.12.2010.

    "Čak i ako je veza sretna, moguće je da partner žudi za ljubavim nekog drugog."- mislim da autor ovakvog teksta ne zna razliku između sexa i ljubavi. normalno da nam se netko može dopadati iako smo u vezi/braku. ali ako smo u sretnoj vezi/braku onda tu nema sexualne POŽUDE da bi tu osobu htjeli i poje*ati. možda smo jednostavno nakloni toj osobi, poštujemo ju, družimo se, slažemo. ako volimo svog partnera i u sretnoj smo vezi onda težimo da tu vezu koju imamo i održimo. neki ljudi razmišljaju o drugima na način da ih poje*u i upravo su ti oni koji varaju, to nema niti toliko veze s kontrolom požude nego općenito s načinom razmišljanja o ljubavi i vezama.

  • mladen-zg 14.12.2010.

    ako imas 5 veza onda nemoras razmisljat i mastat...to je rjesenje...:)))

  • tinche 13.12.2010.

    fak ju svima ko se slaze s tim...!! kod mene nije tako,jbt ak si u vezi sta imas razmisljat i mastat o drugim curama/deckima...glupost...-.-...

Komentiraj...
Vidi sve komentare