To je to što me zanima!

Prada potpisuje novi dizajn slavne Adidas Superstar tenisice

Prepoznatljiva Superstar tenisica, koju je Adidas Originals stvorio davne 1969. godine, dobila je potpis Prade, a dizajn je jednostavan i dolazi kao dio nove kolekcije za sljedeće proljeće
Vidi originalni članak

Miuccia Prada je nedavno uvela Rafa Simonsa, slavnog dizajnera, kako bi joj se pridružio na čelu brenda, a jedna od prvih suradnji koje su otkrili je ona s Adidasom.

Najavljena je kolekcija koja spaja retro i moderan minimalistički dizajn, a Prada ime sada se nalazi na Adidas Originals Superstar tenisicama koje su po prvi puta predstavljene krajem šezdesetih.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je zagrebački legendarni Hendrix most postao motiv kolekcije art nakita koju potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Dizajn je minimalno uređen, kako bi ostao vjeran prošlosti, a osim toga, ova je kreacija već dekadama zvijezda ulične mode i raznih supkultura. Danas je nose svi, od poslovnjaka do cura u lepršavim haljinama.

POVRATAK NA POSAO Košulje za ured: Top 10 krojeva za kreativan i chic poslovni stil

Raznolikost tenisice krije se i u čistom dizajnu nenametljivog, bijelog tona na kojemu se ističu tri prepoznatljive linije, a sada i ime - Prada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare