To je to što me zanima!

Praktičan kombinezon: Idealan styling u samo jednom potezu

Moderno i udobno: Svečani, casual, seksi i razigrani, kombinezoni su ultimativna uniforma za svaku ženu. Idealni su za svaki dan, ali i za večernje kombinacije
Vidi originalni članak

Ovogodišnja ljubav prema kombinezonima ne samo da će skratiti vrijeme provedeno pred ogledalom nego će dokazati da moderno može biti i udobno. 

Svečani, casual, seksi i razigrani, ultimativna su uniforma za svaku modernu ženu. Kako se i traper vratio u velikom stilu, ovog proljeća traper kombinezoni vladat će ulicama. Sjajno se slažu s tenisicama, ali i cipelama na visoku potpeticu. Dior, Pucci i Ralph Lauren pokazali su kako kombinezon izgleda u “couture” izdanju, pa su ih “ukrasili” kožnatim remenjem, maramama i statement nakitom, kao i vrlo dugim patentnim zatvaračima i prevelikom dugmadi. 

A modna kuća Versus Versace dobro zna kako nositi kombinezone na posao. Predlažu uske modele sa zlatnim remenjem ili dugmadi. Ako ste ipak za ženstvenije i opuštenije izdanje, nosite kombinezone u neturalnim bojama ili s cvjetnim printom napravljene od lepršavih materijala. Za proljeće ih kombinirajte s kožnatim ili traper jaknicama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sara_ 03.04.2015.

    Grozni su mi kombinezoni, ne nosim ih.

  • Thunderica 02.04.2015.

    Ružičasti iz Hippy gardena I sisley bijeli su mi super.

  • muskarac 02.04.2015.

    ja sebe u ovome ne mogu zamislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare