To je to što me zanima!

Dobrim tempiranjem kupovine moguće je uštedjeti i 70 posto

Sezonski popusti: Ukrasnim papirom za darove te kalendarima za predstojeću godinu najbolje se opskrbiti u siječnju, a za kupovinu porculana se čeka travanj
Vidi originalni članak

Želite li kupiti raskošni ilustrirani kalendar, dobro bi bilo da se malo strpite. Već u siječnju moći ćete ga kupiti za djelić originalne cijene jer je potražnja tada manja, a trgovine ih se žele što prije riješiti. Zbog velikih sezonskih rasporodaja, siječanj je također idealna prilika da obnovite garderobu - zimska odjeća tada je i do 70 posto jeftinija. Isto je i s papirom za umatanje darova. On je u siječnju znatno jeftiniji, a iako su blagdani gotovi, dobro će vam doći za rođendane i druge prilike. Komplete porculanskih tanjura najviše se isplati kupovati u travnju.

No kulinarski pribor poput lonaca popularan je dar za vjenčanja i blagdane, a možete se nadati posebnim popustima u travnju, svibnju i prosincu. Ako vam ne smeta to što ćete nositi prošlogodišnje modele, japanke i kupaće kostime najbolje je kupiti krajem ljeta (tijekom kolovoza i rujna). Tad ćete ih naći po najpovoljnijim cijenama. Rujan je također idealno vrijeme za kupovinu vrtnog namještaja, roštilja, kosilica i ljuljački jer se ljudi povlače u zatvorene prostore, a trgovine se žele riješiti te glomazne robe. Za kupovinu klima-uređaja najbolji je listopad, a želite li uštedjeti na servisu, učinite to u zimskim mjesecima, najbolje u veljači kad većina tvrtki nudi popuste. Listopad i studeni također su prilika da jeftino kupite igračke, prije dolaska blagdana, a ako želite uštedjeti, madrace i podnice najbolje je kupovati u rujnu.

Božićni ručak

Oko Božića i Nove godine obično je jeftiniji maslac (koji se može zamrzavati), krekeri, šećer, slanina, pršut, i orašasti plodovi. Jeftiniji je i šećer (zbog kolača). Također se često tjedan nakon blagdana može povoljno nabaviti meso peradi.

Veljača

Vrijeme za povoljnu kupovinu čamca i računalnih igara, te se sada isplati servisirati klimu.

Ožujak

Najbolji mjesec za kupovinu raznih gadgeta, usisavača te porculana po nižoj cijeni.

Travanj

Je idealno vrijeme za kupovinu madraca i televizora.

Svibanj

Ponovno su povoljni usisavači, posuđe te od sezonskog povrća bob.

Lipanj

U ovom mjesecu treba kupiti šampanjac, te uživati u povoljnoj cijeni jagoda i graška.

Srpanj

Na popustima su komadi namještaja te alat.

Kolovoz

Jeftinije su kosilice, boja za zidove, japanke i rajčice.

Rujan

Najpovoljnije ćete proći ako tada kupite patlidžan i papriku.

Listopad

Rezerviran je za kupovinu roštilja, igrački i klima uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • valuta 30.11.2010.

    Kolovoz Jeftinije su kosilice, boja za zidove, japanke i rajčice....ma ja bum riknul, ahaha

  • valuta 30.11.2010.

    pa di je taj jedan komentar, ja ga ne vidim.... valjda je komentator ostal bez teksta na ovaj članak... jedva čekam koji ono mjesec, koji je rezerviran za kupnju boba po jeftinijoj cijeni, ahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare