To je to što me zanima!

Pravim alatima i savjetima do ljepote s crvenog tepiha

Višak masnoće na licu S. J. Parker uklanja papirom za sjedenje na WC školjki, a Jennifer Aniston prekrasne trepavice zahvaljuje četkici
Vidi originalni članak

Probudite li se podbuhli ili izgledate umorno nakon posla, ocrtajte unutarnje kapke očiju olovkom u boji kože, predlaže Jessica Simpson. Tako će oči izgledati izraženije te manje umorne. Sarah Jessica Parker u slučajevima nužde upotrebljava papir za sjedenje na zahodskoj školjki. Njime natapka T-zonu (bradu, nos i čelo) te se tako riješi viška masnoće i neželjenog sjaja. Mačkasti izgled Megan Fox ponajviše zahvaljuje olovci za oči. Vodootporna je, nerazmaziva i neosjetljiva na znoj pa, ako ste ljubitelji takvog looka, kvalitetna olovka priuštit će vam besprijekoran pogled.
Vizažisti Dakote Fanning njezin još djetinji izgled održavaju vlažnim i hidratiziranim spužvicama za nanošenje šminke. Na njih natapkaju malo rumenila te ga nježno nanesu na lice. Njezinim trikom mogu se poslužiti i djevojke koje više vole sportski, nenapadan izgled. Jennifer Aniston uvijek nanosi na trepavice dva sloja maskare koje potom raščešlja četkicom u obliku lepeze koja lako odstranjuje višak, a zadržava gustoću i volumen.

JANUARY JONES
Zvijezda serije “Momci s Madisona” ljepotu lica zahvaljuje umivanju u hladnoj vodi nekoliko puta na dan.


IMAN
Upotrebljavajte bronzere cijelu godinu da biste sakrili nepravilnosti, bilo na cijelom licu ili samo na jagodicama.

JENNIFER LOPEZ
Rabi maske i kreme za lice na bazi meda jer je bogat vitaminima te usporava starenje i vidljivost bora.

HILARY SWANK
Nenadane prištiće skriva korektorom nijansu tamnijim od kože zato što se tako manje vide.

JULIA ROBERTS
>>> Pri ruci uvijek ima kremasti kompaktni korektor s dvije nijanse koje izvrsno prikrivaju nesavršenosti ispod očiju i na ostatku lica u svakoj prigodi.
>>> Tajna ljepote je u sreći, a možda i u malo kreme za područje ispod očiju, šali se Julia. Preferira prirodne proizvode koji njeguju lice.
>>> Svaki tjedan namače nokte u maslinovu ulju pet minuta. Ulje ih ojačava i sprečava pucanje te zanoktice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare