To je to što me zanima!

Pred Lavom je godina strasti, a mogao bi pronaći srodnu dušu

Samci će se zaljubiti kao nikada do sada, a za mnoge Lavove ova godina donosi sudbinsko spajanje sa srodnom dušom. Godina je dobra i za poslovanje
Vidi originalni članak

Saturn u znaku Lava upozorit će na potrebu za korjenitim promjenama koje će vas, iako možda neće uvijek biti ugodne i lake, naučiti da na zreliji način sagledate partnera i vezu te ozbiljnije prihvatite odgovornost i obveze koje donose ljubavno i bračno zajedništvo. Preispitivat ćete kvalitetu odnosa s partnerom, ispravljati pogreške te rješavati zaostale probleme i teškoće iz 2013. godine.

U prvoj polovini godine mogli biste se zapetljati u vezu s nekim tko je zauzet, ali ta će vam ljubav jako dobro odgovarati jer će partner ispunjavati sve vaše intimne želje. Možda se druga strana razvede kako bi bila s vama. Svibanj donosi razrješavanje mnogih zapetljanih osjećajnih situacija, a lipanj će nekima prijateljstvo pretvoriti u ljubavni odnos.

Ako ste sami, ljeto bi moglo biti za pamćenje, pa ćete se u kolovozu zaljubiti kao nikad do sada. Tome u prilog ide i ulazak Jupitera u vaš znak od 17. srpnja gdje će biti do kraja godine. Taj planet mnogima će donijeti posebno ljubavno iskustvo i sudbinsko spajanje sa srodnom dušom, pa ćete jesenje i zimske mjesece pamtiti po velikoj ljubavi.

Ni na poslovnom planu nećete biti uskraćeni lijepih prilika za napredovanjem. Prva polovina godine bit će tek nagovještaj dobrih prilika i uzleta u drugom dijelu, pa ćete već u travnju sklapati dobre poslove s inozemstvom, a neki će se odlučiti za život i rad u stranoj zemlji. Neka vas ne obeshrabre manji zastoji u lipnju i srpnju jer će Jupiter u vašem znaku jesenje i zimske mjesece obilježiti kao vrlo uspješnim mjesecima.

Odjednom će vam se početi otvarati nove prilike, vaši će potencijali zasjati u punom sjaju, a ako želite dosegnuti poslovne vrhunce i zasjesti u šefovsku fotelju, ni tu neće biti zastoja. Već u kolovozu poboljšava vam se novčana situacija, a listopad donosi više kraćih putovanja te intenzivniju komunikaciju sa šefovima i kolegama.

Vaša će se riječ slušati pa ćete ostavljati odličan dojam na sastancima. Planete će snažno istaknuti vaše ambicije, autoritet i poslovni status, stoga je pravo vrijeme da mijenjate ono čime niste zadovoljni. Budete li ustrajni, u studenom i prosincu imat ćete razloga za zadovoljstvo.

U prvoj polovini godine rješavat ćete male zdravstvene tegobe, a neke će mučiti česti bolovi u leđima. Iako vaša vitalnost u cjelini neće biti previše oslabljena, zbog Jupitera u vašem znaku u drugoj polovini godine moguće su tegobe s jetrima, cirkulacijom i gojaznošću.

Morat ćete voditi računa o prehrani. Dobro je povremeno provjeriti masnoće u krvi.

Zdravlje

U prvoj polovini godine obavljat ćete pretrage i stati na kraj nekim zdravstvenim tegobama. U drugoj polovini godine Jupiter vas osnažuje, ali vam može pojačati apetit, stoga pazite da se previše ne udebljate. Redovito vježbajte.

Posao

Ove se godine nemojte štedjeti, a najgore što možete napraviti je da budete pasivni. To bi bila velika šteta jer planeti omogućuju da lako i brzo napredujete te ostvarite poslovne snove. Mogli biste se preko noći zateći na kakvom nadređenom položaju.

Ljubav

Mnoge Lavove očekuje posebna ljubavna godina, osobito od srpnja, kada Jupiter ulazi u vaš znak i donosi vam ljubav koja će se pretvoriti u ozbiljan odnos. Želite li potomstvo, taj će vam planet i u tome biti od velike pomoći povećavajući vam plodnost.

Savjet: Pred vama je godina koja vam može donijeti željeno potomstvo. 

Sretan dan: 20. prosinac

Idi na 24sata

Komentari 17

  • otilliaOS33 21.11.2014.

    za posao se mogu samo nasmijati....ili zaplakati.

  • MarijaJurić 07.04.2014.

    ja sam sretna u vezi već duže vrijeme.

  • NLO1 16.01.2014.

    Ne vjerujem u horoskope, ali poòetak godine je baš kako vele...Poslovno sve pozitivno, a prije dva dana počela zdrastvene pretrage...Aktiviram autosugestiju za ovaj horoskop!

Komentiraj...
Vidi sve komentare