To je to što me zanima!

Pred Vodenjakom su poslovne prilike i ulazak u bračnu luku

Dobar Saturnov utjecaj Vodenjacima će omogućiti da ostvare mnoge svoje želje i planove. Stoga je jako važno da budu što aktivniji i ambiciozniji ove godine
Vidi originalni članak

S ulaskom Merkura u vaš znak u siječnju, veljači i ožujku više ćete ulagati u školovanje. Kupovat ćete knjige, surfati po internetu, pratiti oglase ili posjećivati tečajeve kojima ćete steći znanje potrebno za obavljanje nekih poslova. Zbog Jupiterova utjecaja, u prvoj polovini godine bit ćete usmjereni na financije i zarađivanje. Prihodi će vam porasti, a neki će se okoristiti nasljedstvom, a i vaš partner će imati novčanih dobitaka. Mogli biste početi štedjeti, a neki će kreditom renovirati svoj stan ili novac uložiti u privatni posao. 

U privatnom životu očekuje vas dosta promjena. Pritom će vaše zasluge za izmirenje nesuglasica u braku ili u ostvarivanju veze s osobom osobitih kvaliteta ako ste razvedeni, biti veće nego što se nadate. Ljubavna sreća mazit će vas u siječnju, veljači, ožujku i travnju, kad će mnogi slobodni pronaći partnera koji će im odgovarati. I oni koji su u vezi ili braku imat će stabilnije odnose s voljenom osobom, a prošlogodišnje nepovoljne okolnosti napokon će nestati. Usprkos svim ovogodišnjim uzbuđenjima, obitelj će zauzimati najvažnije mjesto u vašem srcu. Jačat će vaš roditeljski instinkt, potreba da uljepšate i preuredite svoj životni prostor i nastojanje da u svakom trenutku uzvratite ljubav kojom će vas zasipati drugi ljudi i partner. 

Pazite samo na razdoblje od lipnja do rujna kada bi vas poslovna prezauzetost mogla udaljiti od partnera i djece. Zdravlje će vam biti zaštićeno Saturnom, ali se pazite debljanja i jedite lakšu hranu. Ljeti se čuvajte sunca i sitnijih ozljeda, a upalnih procesa u siječnju, travnju, svibnju i prosincu. U drugoj polovini godine naći ćete se u centru pozornosti - ako se bavite javnim poslom ili ste političar, vaša će popularnost porasti. Pred vama su odlične poslovne i financijske prilike, a na vama je samo da ih iskoristite. 

Zbog toga ne smijete sjediti skrštenih ruku, čekajući da se nešto dogodi samo od sebe. Posebno naklonjeni mjeseci bit će vam rujan i listopad kada biste zbog naravi posla mogli češće putovati. Ljubavna sreća prati vas u studenome, a ono što je bitno za ovu godinu jest da biste se mogli zaljubiti u svoga prijatelja. Obratite pozornost i na nove ljude koji će ući u vaš život - neki će htjeti s vama prijateljstvo, no pazite da se ne razočarate. Krenite u ostvarivanje davnih planova i želja jer sve će vam polaziti za rukom.

Zdravlje

Bit ćete prilično dobrog zdravlja, jedino pripazite na kolovoz i rujan – čuvajte se, odnosno ne izlažite se jakom suncu. Obnovite društveni život jer treba vam više zabave.

Posao 

Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti što i kada trebate nešto učiniti te dokazati da se bez vas ništa ne bi događalo kako treba.

Ljubav

Budite oprezni od lipnja do rujna – moguće su svađe, pa i prekidi veza. No ovo je godina u kojoj će se mnogi parovi vjenčati. Ljubavna sreća će vas maziti u prvoj polovini godine. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • El Tractor 16.02.2015.

    Zanimljivo,ali ima li istine u tome...

  • macho/man 02.01.2015.

    i šta sad da komentiram.....zutko i nimfa.......potpuno oprečna razmišljanja.........vodite ljubav a ne rat....evo,da prestanete razmišljati o usranom horoskopu....

  • nimfa 02.01.2015.

    ." I oni koji su u vezi ili braku imat će stabilnije odnose s voljenom osobom, a prošlogodišnje nepovoljne okolnosti napokon će nestati. hahaha....kakite ...ja tek sad prelazim u slobodnjake.....i ne,ne ulazim ni u kakve luke a kamoli bračne...ne dao bog.:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare