To je to što me zanima!

Predstavljena edukativna slikovnica 'Tajne mog zavičaja'

Ova posebna slikovnica omogućit će najmlađima diljem Lijepe Naše da postanu glavni junaci priče o zavičaju. A super je i to što je čitav sadržaj personaliziran na ime djeteta
Vidi originalni članak

“Tajne mog zavičaja” edukativan je Lidlov projekt u suradnji s Tvornicom snova. Riječ je o posebnoj personaliziranoj slikovnici koja će mališanima na zanimljiv i zabavan način ispričati priču o hrvatskim znamenitostima i velikim otkrićima. Slikovnicu možete dobiti ako sakupljate bodove na Lidlovoj Loyalty kartici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime,  ovaj program vjernosti trajat će od 4.9. do 5.11. ili do isteka zaliha, a sudjelovati možete tako da skenirate Lidl Plus aplikaciju i za svakih potrošenih 25€ (188,36 kn) na jednom računu osvajate 1 bod. Kada sakupite 6 bodova, u aplikaciji ćete moći preuzeti digitalni kupon za besplatnu personaliziranu slikovnicu.

Ova posebna slikovnica omogućit će najmlađima diljem Lijepe Naše da postanu glavni junaci priče o zavičaju. Čitav sadržaj je personaliziran na ime djeteta, a naslovnica osim imena vašeg mališana nudi i mogućnost biranja hrvatske regije kao pozadine.

PROMO Uživajte u okusima i mirisima Azije po povoljnim Lidl cijenama

Slikovnica ima više od 6000 opcija izgleda djeteta te sadrži više od 100 zanimljivih činjenica o Hrvatskoj, ukrašenih prekrasnim ilustracijama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare