To je to što me zanima!

Preko Alpa do Nordkappa by H. Jurić večeras u kinu Europa

U četvrtak, 21. studenog od 19 sati u zagrebačkom kinu Europa Hrvoje Jurić otkrit će kako je biciklom putovati sve do norveškog Nordkappa i prijeći 5000 km
Vidi originalni članak

Biciklist, humanitarac i putopisac Hrvoje Jurić u četvrtak, 21. studenog, u kinu Europa u Zagrebu otkrit će kako izgleda iscrpljujuće putovanje biciklom do najsjevernije točke Europe. Na humanitarno-putopisnoj tribini "Preko Alpa do Nordkappa" od 19 do 21 sat podijelit će svoja iskustva i fotografije s puta dugog gotovo pet tisuća kilometara. 

Svoje je putovanje posvetio ženama oboljelima od raka dojke i prikupljao je sredstva za projekt "Darujmo ružičasti život" (Europa Donna) za kupovinu linearnog akceleratora koji jednokratno zrači oboljele od raka. Bicikl kojim je putovao kao i fotoaparat će prodati, a novac je namijenjen ovom projektu. 

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 10 kuna, sav prihod ide udruzi Europa Donna Hrvatska. Posjetitelji sudjeluju u nagradnoj igri, a jednog sretnika očekuje avanturističko osmodnevno putovanje za dvoje od Tajlanda, Vijetnama i Kambodže.

Portal 24sata bio je medijski pokrovitelj Hrvojevog putovanja, a sve njegove zgode i nezgode možete pročitati u kolumni Sve do Nordkappa.

Intervju s Hrvojem Jurićem: Nordkapp će mi pokazati koliko sam slab ili jak

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare