To je to što me zanima!

Preplanulom tenu najviše laskaju citrusne nijanse

Citrusne nijanse ističu prirodnu boju očiju zbog čega pogled djeluje otvorenije i svježije a zlaćane i narančaste boje bronzera naglašavaju crte lica
Vidi originalni članak

Zlaćana sjenila u tonovima pijeska i narančasti nokti boje južnih mora ne samo da liječe “poslijemorski blues” nego naglašavaju preplanuli ten. Citrusne nijanse (da, čak i boja limete) ističu prirodnu boju očiju zbog čega pogled djeluje otvorenije. Budući da ljeto dopušta zaigrane kontraste ljubičaste i žute ili zelene i narančaste najbolje ih je kombinirati tako da se na sredinu kapka utapka svjetlucava, svijetla nijansa - a na rubove tamniji tonovi. Mat make up se za tren pretvara u svjetlucavo sjenilo ako se na kapak najprije nanese kap sjajila za usne koji u sebi sadrži sitne šljokice, a tek zatim bogato utapka sjenilo u prahu. Brončanom tenu dovoljno je malo rumenila, ali izbjegavajte ružičaste nijanse jer će lice izgledati previše blijedo. Odličan izbor su bronzeri narančastih podtonova.

>>Pastelne zelene, narančaste i žute nijanse laka za nokte odlično pristaju uz velike drvene ili metalne narukvice, a dodatno ćete ih naglasiti ako ih uskladite s raznobojnim kamenčićima naušnica ili decentne ogrlice. Ne nosite li nakit, svjetlucavim detaljima ukrasite nokte.  

>>Budući da su u trendu svijetle obrve, gotovo izblijedjele na suncu, vizažisti ne preporučuju agresivno naglašavanje nego lijepo oblikovani luk za nijansu svjetliji od korijena kose.  Poslužite se sjenilom i olovkom za oči.

>>Narančasta, bež, žuta i zlatna nijansa sjenila ili bronzera odlično pristaju gotovo svim nijansama ruževa, osobito boji breskve  ili borovnice. Ako je ruž preintenzivan, “stišajte” ga narančastim sjajilom.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare