To je to što me zanima!

Prepolovila se kako bi stala u vjenčanicu - izgubila je 57 kg

Jennifer Ginley (26) iz Velike Britanije imala je 120 kilograma. Nije željela na svom vjenčanju izgledati kao "kugla s komadom čipke na sebi". Izgubila je 57 kilograma
Vidi originalni članak

Trebalo joj je godinu dana da postigne težinu za kojom je oduvijek čeznula. Jennifer Ginley (26) iz Velike Britanije imala je 120 kilograma, a izgubila je nevjerojatnih 57 kg. Motivacija joj je, kaže, bilo njezino vjenčanje. Nije željela izgledati kao "kugla s komadom čipke oko sebe" - željela je da joj vjenčanica pristaje savršeno i da tog, najvažnijeg dana u životu, zablista.

Ljudi koji je u tih godinu dana nisu vidjeli, jedva su je prepoznali. Od bucke koja je na tanjuru uvijek imala previše nezdrave hrane, pretvorila se u vitku djevojku koja danas pazi što jede. Zbog njezine volje i uspjeha koji je postigla, časopis Slimming World proglasio ju je Miss Slinky 2017. Njezina fotografija završila je na naslovnici.

Jennifer je postala inspiracija mnogima koji se bore s viškom kilograma. Prisjetila se trenutka kada je postala svjesna kako izgleda i čvrsto odlučila nešto poduzeti.

- Odjednom sam se vidjela u sasvim drugom svjetlu. Izgledala sam si toliko nezdravo da sam zaplakala. Zapitala sam kako i zašto sam to napravila sebi. Kada sam putovala u Ameriku, pojas u zrakoplovu bio je prekratak za mene pa su mi morali stavljati produžetak. To je bilo jako neugodno. Shvatila sam kako pod hitno moram napraviti drastične rezove u svom životu - ispričala je.

Dodala je kako je nakon te spoznaje i odluke da nešto napravi, otišla na sastanak organizacije Slimming World koja posebnim programima, odnosno planovima prehrane, pomaže ljudima da izgube višak kilograma. 

Nezdravu hranu i gazirane napitke zamijenila je svježom, zdravom hranom. Prestala je stavljati u usta sve što joj se našlo pred nosom. Zamolila je dečka s kojim je 11 godina u vezi da pričeka s prosidbom sve dok ne smršavi. Kaže kako se sa 120 kilograma nikako nije mogla zamisliti u vjenčanici. On je strpljivo čekao.

- Dostigla sam ciljanu težinu pred sam Božić i tad me je Luke zaprosio. Bilo mi je tako nevjerojatno reći "Da" bez razmišljanja o svojoj težini. Jedva sam dočekala krenuti u kupovinu vjenčanice - rekla je sa širokim osmjehom na licu, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • uhljeb 06.02.2017.

    kad upeca levata za za dva mjeseca če imat 240

  • zvjezdana pikl_1 04.02.2017.

    Snagom volje i snagom uma sve se može.Cilj,inat i jaka psiha mogu sve.Sad to treba održavati.Mislim da joj neće biti problem kad je do ovog rezultata došla.

  • Der Kommissar 03.02.2017.

    Kad jednom debljinske bolesti krenu, nema "undo". Žile sve pamte

Komentiraj...
Vidi sve komentare