To je to što me zanima!

Presjek modnih događanja u NY: Jedva čekamo ljeto 2013.

Modna iznenađenja: Zanosne haljine, crno-bijela geometrijska grafika, seksi školarka iz radionice Victorie Beckham, a zajedničko im je što je sve ženstveno
Vidi originalni članak

Kako stvari zasad stoje, Newyorški tjedan mode za sljedeće je proljeće i ljeto dao ženstveniju modu od onog što upravo gledamo na Londonskom tjednu mode kod kojeg, međutim, ima i čistih bapskih prijedloga. 

U pravi je stvaralački zanos pao Marc Jacobs: kolažirao je tkanine i dezene, spajao strogu crno-bijelu geometrijsku grafiku (koja će biti snažan trend) s mekim, koloristički jakim detaljima. Victoria Beckham uspostavila je trend američke školarke čija je suprotnost mlada dama koja eksperimentira sa sado-mazo erotikom. No njezine haljine mider-estetike su hladne i na mršavim tijelima. Cipele je za Vicky radio sam Manolo Blahnik. 

Marchesa i mnogi drugi dizajneri kičerski su sjajne indijske tkanine prikazali u zapadnjačkom modnom prijevodu. Vera Wang, Rachel Zoe, Naeem Khan... 

A Oscar de la Renta haljine divnih boja dodatno je teksturirao 3D aplikacijama. Čini se da ćemo ljeto 2013. jedva dočekati s obzirom na to koliko je tu boja, ideja i tehnoloških iznenađenja za koja su se pobrinuli Diane von Furstenberg, Alexander Wang i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • timica2 19.09.2012.

    VALJDA ĆEMO GA DOČEKATI.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare