To je to što me zanima!

Preuređena japanska kuća je izabrana za najinterijer godine

Dizajn je neobično dobro usklađen s različitim i ponekad kontradiktornim zahtjevima moderene mlade obitelji. Svaki prostor u domu može se ponovno osmisliti i prilagoditi, rekli su suci
Vidi originalni članak

Obnovljena kuća stara 90 godina u Taipeiju na Tajvanu proglašena je najinterijerom 2019. na Svjetskom festivalu interijera u Amsterdamu.

Renoviranje potpisuje J.C. Architecture. Autori kažu da su protokom svjetla kroz kuću te povezanošću vrta s prostorijama iz kojih se vidi nebo nastojali postići otvorenost prostora i povezati dom s prirodom.

BOŽIĆNO ČUDO Nisu mogli imati djece: Saznala da je trudna i rodila za 9 dana

Tu su i ljestve koje vode u prostor ispod i na krov, gdje se djeca mogu igrati.

Kuća kombinira tradicionalnu izradu s modernim detaljima, a cijeli prostor dizajniran je da bude prilagodljiv. 

URADI SAM Uz malo vate, gumba i tkanine kist pretvorite u Djeda Mraza

- Dizajn je neobično dobro usklađen s različitim i ponekad kontradiktornim zahtjevima moderene mlade obitelji. Svaki prostor u domu može se ponovno osmisliti i prilagoditi, ohrabrujući ukućane da hrabro pristupe uređenju svog interijera - rekli su suci nakon proglašenja pobjednika.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.12.2019.

    azijski stil kuće,,

  • eho_ 19.12.2019.

    Lijepa je. Japanska kuća ima svoju tradiciju i jedan poseban stil, uglavnom minimalistički, a kroz to veoma elegantan. Poanta je na tome, da taj..minimalizam nije samo "0815" sistem, jer bi u tom slučaju bilo vrlo jednostavno, mogao bi to svatko..Kunst je, posložiti sve faktore, koji čine kriteriume za tako lijepo priznanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare