To je to što me zanima!

Preuređena spavaća soba kod žena izaziva eksploziju strasti

Interijer u kojem živimo ima velik utjecaj na raspoloženje, a preuređena soba u ženama pobuđuje visoku razinu strasti, jednaku kao seks, a više nego čokolada
Vidi originalni članak

Da bi začinili seksualni život, preuredite spavaću sobu, savjetuju stručnjaci. Preuređena soba na žene djeluje jednako kao i strastveni seks, otkrilo je istraživanje Sveučilišta Sussex i australskog branda za uređenje doma Dulux.

Znanstvenici su promatrali jačinu reakcije koju ljudi imaju na brzu vožnju, seks, poljubac, čokoladu i preuređeni interijer, piše The Huffington Post. Novouređena spavaća soba probudila je istu količinu strasti kao i seks, a više nego susret s prijateljima, vožnjom vlakom smrti, gledanje omiljene momčadi kako pobjeđuje te brza vožnja. Kod žena je reakcija na preuređenu sobu bila jača i od čokolade, potvrđuje studija. 

- Naše je ponašanje zapravo posljedica nesvjesnih emocija. Zato ne čudi činjenica da preuređena soba može imati takav utjecaj jer okruženje u kojem živimo uvelike utječe na naše raspoloženje. Razmislite kako se osjećate na sunčan dan, a kako na tmuran i oblačan? Isto je s domom pa tako lijepo uređena soba može znatno poboljšati naše raspoloženje - ističe voditelj istraživanja dr. David Lewis.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gothicgirl 12.04.2012.

    moje strasti moze uzdrmati jedino preuređen bankovni racun:))

  • sjenoviti 11.04.2012.

    Ode ja mjenjati tapete...tko zna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare