To je to što me zanima!

'Prijateljica govori da se neću nikad udati jer sam prestara'

Zamjera svojoj prijateljici što ju uporno uvjerava kako su joj najbolje godine za udaju prošle te da, želi li uhvatiti frajera, mora nositi štikle i šminkati se...
Vidi originalni članak

Draga Milana,

imam prijateljicu koja je uvijek dobro sređena, s frizurom i namirisana. Meni je to malo smiješno, jer ja mogu otići do dućana bez make-upa i frizure. Kad nije nužno, volim biti u nečem ugodnom, bez šminke. Ona mi govori da se nikad neću udati ako tako nastavim, jer da su mi najbolje godine već prošle, a ja ne činim ništa da se uhvatim frajera. Pa ako ga se hvata sa štiklama i frizurom, moram priznati da mi se ne da.

Odgovor:

Sigurno je da ne morate biti stalno tip-top sređeni, no isto tako je istina da muškarci vole pogledati dotjeranu ženu, na kojoj se vidi da drži do sebe. Žena koja se nikad ne sređuje može ostaviti pomalo zapušten dojam, premda ne onima koji je dobro poznaju. Stoga bi bilo najbolje da muža potražite među starim prijateljima koji vas vole i cijene radi drugih stvari, a ne zbog novog para štiklica i umjetnih trepavica.

Pitanja šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, Život za Milanu ili na draga.milana@24sata.hr 

Odgovore čitajte svaki dan u 24sata

Idi na 24sata

Komentari 299

  • silenta 17.10.2015.

    Puno puta želio sam shvatiti neke žene, ali nije mi uspjevalo. .;) (msg)

  • druga violina 13.10.2015.

    Ne treba mijenjati prijateljicu, jer joj ista sigurno nije poželjela ništa loše; da nju ne muči što nije udana, ne bi tome pridodavala toliku važnost i pisala "Savjeti". Istine su uvijek brutalne, i često nam ih je teško čuti i prihvatiti. O dotjerivanju uopće, sviđaju mi se komentari "Muškarca" I Lune. Međutim, dobro je i poslušnuti mišljenje muškaraca, koji kažu da se godine na ženama vide, a muškarci ih osjećaju. I to je tako, koliko god se mi tome opirali. Što ne znači da bilo tko od nas ne može u bilo kojoj dobi svog života pronaći "srodnu dušu"...možda i nekoliko puta kroz život...stvar je pristupa i prilagodljivosti...i držanja do sebe (i iznutra, i prema van)

  • dkmjnn 13.10.2015.

    A "jaka" ti je prijateljica!!!!!! I nemoj se udavati, uštedit ćeš si puno vremena i živaca. Vjeruj mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare