To je to što me zanima!

Prijavite se na proljetnu školu kuhanja u radionici Gastro.hr

Uz chefa Sašu Polojca naučite pripremati ukusni proljetni rižoto na bazi radiča i špinata, piletinu punjenu rikolom, sirom i feferonima, pureće medaljone, fritaju...
Vidi originalni članak

Stiglo je proljeće, a s njim i namirnice koje jednostavno privlače da ih se iskoristi. Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. Osim finih jela, Saša će vam pokazati osnovne kulinarske trikove poput pravilnog sjeckanja luka ili razbijanja jaja jednom rukom, a sve što vas zanima spremno i rado će vam pokazati.

Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25. travnja od 11 do 14 sati. 

Obrazac za prijavu pronađite na portalu Gastro.hr.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DELETED222 06.06.2015.

    super vijest

  • mily 23.04.2015.

    samo dobra volja, i kuhanje sigurno neće predstavljati problem:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare