Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Prijavite se na proljetnu školu kuhanja u radionici Gastro.hr

Prijavite se na proljetnu školu kuhanja u radionici Gastro.hr
1

Uz chefa Sašu Polojca naučite pripremati ukusni proljetni rižoto na bazi radiča i špinata, piletinu punjenu rikolom, sirom i feferonima, pureće medaljone, fritaju...

Stiglo je proljeće, a s njim i namirnice koje jednostavno privlače da ih se iskoristi. Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. Osim finih jela, Saša će vam pokazati osnovne kulinarske trikove poput pravilnog sjeckanja luka ili razbijanja jaja jednom rukom, a sve što vas zanima spremno i rado će vam pokazati.

Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25. travnja od 11 do 14 sati. 

Obrazac za prijavu pronađite na portalu Gastro.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču