To je to što me zanima!

'Prije smaka svijeta definitivno morate vidjeti Plitvička jezera'

Portal Buzz Feed pozvao je na razgledavanje 20 mjesta na Zemlji koja oduzimaju dah prije smaka svijeta 6. ožujka 2012. Plitvička jezera stavili su na 12. mjesto
Vidi originalni članak

Godina je 2012. Izgleda da nam stiže nešto puno gore nego što su Maye predvidjele i to puno prije nego mislite. Postoji 20 mjesta koje definitivno morate vidjeti prije nego sve bude gotovo 6. ožujka.

Tim  riječima portal  Buzz Feed poziva na razgledavanje mjesta na Zemlji koja oduzimaju dah i koja će nestati zajedno sa smakom svijeta zakazanim za koji dan. Plitvice su na visokom 12. mjestu svih ljepota svijeta. 

"Prešišale" su Sikstinsku kapelu, Stonehenge, Taj Mahal i Kineski zid. 

- Plitvice su najstariji nacionalni park u jugoistočne Europe i najveći u Hrvatskoj. Malo tko bi očekivao vidjeti takav prizor u Europi, a činjenica da su Plitvice sačuvane relativno netaknute, osim nekoliko sagrađenih šetnica, čini ga još boljim - stoji u opisu Plitvica. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ozujaner 05.04.2012.

    Dobre su Plitvice ovakve kakve jesu, ne treba ništa dirati.

  • user_46331 31.03.2012.

    Ja već 46 godina slušam o smaku svijeta i to mi je smješno. Pa neće se svijet razletiti smak svijeta činimo sami jer sami sebe i uništavamo kojekakvim otrovima, ratovima, bombama, nuklearkama kojekakvim satelitima uništili smo atmosferu i još puno toga da ne nabrajam.

  • sspavlovic734 17.03.2012.

    prekrasne su naše plitvice

Komentiraj...
Vidi sve komentare