To je to što me zanima!

Princeza, poklopac i kikiriki spasili su 36 beba od gušenja

Glavne zvijezde reklame koje ljude uči kako pomoći djetetu koje se guši su princeza, poklopac od kemijske olovke i kikiriki, a pogledana je 29 milijuna puta
Vidi originalni članak

Reklama u kojoj su igračke glavne zvijezde uspjela je spasiti 36 djece, istaknuli su iz britanske humanitarne udruge St. John Ambulance. Oni su u siječnju lansirali reklamu od 40 sekundi u kojoj princeza, poklopac kemijske olovke i kikiriki objašnjavaju kako pomoći djetetu koje se guši.

Video je u tri mjeseca pogledan više od 29 milijun puta, a iz udruge su istaknuli kako je 36 beba spašeno upravo zahvaljujući reklami odnosno figuricama pod nazivom "The Chokeables". Majke čija su se djeca gušila zbog komadića povrća sjetile su se postupka i spasile svoje najmilije.

- Iz prve ruke znam kako je strašno vidjeti svoje dijete kako se guši. Drago mi je samo što sam se sjetila što rade šarmantni likovi u reklami - istaknula je jedna od majki, Tamar Vellacot za The Independent .

Pogledajte reklamu:


Idi na 24sata

Komentari 5

  • hende007 03.04.2015.

    Da je barem više ovako kratkih, a korisnih reklama, palac gore za ovo.

  • mihaela1000 03.04.2015.

    Odlična je reklama :)

  • prosvijetljena 02.04.2015.

    Da to je užasno kad se dogodi.Ne mora biti predmet koji zapne u grlu, može se gušiti i od mlijeka....Podojila sam je, nije htjela podrignuti i legla sam je na kauč. Gledam je, i ona mene. Imala je možda 10tak dana...odjednom je raširila okice i netremice me gledala.Znala sam da nešto ne valja i u par sec sam je zgrabila i počela tresti.Muž je mislio da sam poludjela.Znala sam da ne diše. I nije.Mlijeko je (ja to tako objašnjavam) plutalo od želuca prema gore i zatvorilo joj disanje.Mame...NIKAD NEMOJTE POLEĆI DIJETE nauznak kad je sito dok ne podrigne.Nosite ga ako treba pola sata na ramenu i tapšajte. Eto na sreću pa sam bila nad njom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare