To je to što me zanima!

Pripremite s nama: Gurmanski teleći ragu u lisnatom tijestu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lisnato tijesto razvaljajte i podijelite na tri dijela, a potom čašom izrežite krug kako biste dobili savršene jastuke koje ćete puniti raguom, objašnjava kuharica Matea
Vidi originalni članak

Iako se ragu inače poslužuje uz pire krumpir, isprobajte recept s lisnatim tijestom. Napravite male jastučiće i napunite ga telećim raguom te posipajte peršinom, savjetuje kuharica Matea Mandir McConnell. 

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare