To je to što me zanima!

Pripremite se na vrijeme za blagdane: Top 23 ideje za izradu božićnih ukrasa sa djecom

Pogledajte što sve imate po kući, garaži, na tavanu, u dvorištu, obližnjoj šumi itd. Pa sve materijale stavite na stol, pripremite škare, ljepilo, trakice, šljokice, boju... i krenite praviti vlastitu blagdansku dekoraciju
Vidi originalni članak

Uredite dom božićnim ukrasima iz kućne radinosti i pretvorite dom u bajkovitu oazu bez trošenja malog bogatstva na dekoraciju koja se nudi po trgovinama i često nije nimalo jeftina. Sve što vam treba je malo mašte, mrvica truda i pokoja dobra ideja.

POGLEDAJTE VIDEO Božićni kokteli:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvojite nekoliko večeri pa okupite obitelj, pogasite ekrane, pustite božićnu muziku i svi zajedno izrađujte ukrase.

Djeca će u tome posebno uživati, a ujedno će naučiti nešto važno - koliko trenuci provedeni u društvu obitelji mogu biti divni, veseli i nezaboravni. Osim toga, tako ih učite da ne moraju baš sve kupiti u trgovini, puno toga mogu izraditi sama te da tako štede novac, ali i dobivaju nešto što nitko drugi nema.

MALO BLAGDANSKE INSPIRACIJE Oživite staru tradiciju: Izradite božićne čestitke sami i pošaljite ih dragim ljudima, evo kako

Takve trenutke pamtit će do kraja života, a i vama će ostati ukrasi koje ćete možda držati u rukama i pod stare dane pa se sjetiti da su to napravila vaša djeca ili netko drugi koga silno volite. 

Donosimo vam 23 ideje što sve možete izraditi:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 26.11.2022.

    Naučimo djecu da jedan mali, jako mali dio odvoje za one koji nemaju. A svuda oko nas ima takvih, na žalost. Ispuniti će i zagrijati nečije srce barem na tren.

  • BabaYaga 26.11.2022.

    Gužva, gužva i još više gužve 😏

  • 26.11.2022.

    Obožavam zimski ugođaj .

Komentiraj...
Vidi sve komentare