To je to što me zanima!

Priredili drive-in vjenčanje: Gosti sve pratili iz automobila

Par iz Velike Britanije organizirao je vjenčanje u skladu sa svim uputama zaštite od pandemije. Ukupno 250 uzvanika je pratilo njihovu ceremoniju iz svojih automobila
Vidi originalni članak

Nakon ceremonije, mladenka Roma Popat (30) i mladoženja Vinal Patel (30), obišli su imanje u golfu autu, mašući dok su prijatelji i obitelj trubili.

Goste su osim ukusne hrane, na ulazu dočekale i sigurnosne upute, antibakterijski gel za ruke i vreće za smeće.

Tijekom četverosatnog hinduističkog vjenčanja gosti su mogli naručiti hranu s posebne web stranice koju bi im dostavljali konobari, ali smjeli su napuštati svoja vozila samo radi korištenja WC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još 300 gostiju iz cijelog svijeta su putem video veze gledali vjenčanje ovog para koji je svoje zavjete izgovorio u Braxted Parku, zapanjujućoj seoskoj kući u Chelmsfordu u Essexu.

- To je bio nevjerojatan dan. Od tada smo dobili toliko poziva i poruka od gostiju koji su rekli kako su uživali u ovom iskustvu i kako im je drago da su bili dio našeg vjenčanja. Iako nije bio onakav kakav smo zamišljali, to je dan koji nikad nećemo zaboraviti - rekla je Roma i dodala da se vjenčanje trebalo održati u travnju, ali su ga zbog karantene odgodili za listopad.

- U to vrijeme nismo razumjeli ozbiljnost situacije i još smo uvijek vjerovali da bismo mogli ponovno organizirati vjenčanje za 700 gostiju, kako smo i planirali - ispričala je Roma.

Kada su ceremonije vjenčanja bile ograničeni na 30 ljudi zbog pandemije, oni su došli na ideju o jedinstvenom drive-in vjenčanju po uzoru na drive-in kino.

- Obitelj i prijatelji su nam govorili kako bi željeli pratiti naše vjenčanje u malim skupinama iz svojih vrtova. Tada smo pomislili, zašto ne bismo mogli napraviti projekciju našeg vjenčanja i sve u skladu s mjerama. U drive-in kinu vidjeli smo kako funkcionira ta tehnologija i naručivanje hrane. Cijela ideja činila nam se sjajnom - otkrila je Roma.

Do vjenčanja, britanska vlada je broj uzvanika na vjenčanja dodatno smanjila na 15.

- Nije nam baš bilo drago što toliko naših prijatelja i članova obitelji nije moglo biti s nama i htjeli smo da oni budu dio naše proslave. Naši gosti su se dotjerali iako su cijelo vrijeme bili u svojim automobilima. Imali smo dva velika ekrana koji su prikazivali ceremoniju, a bilo je nestvarno kad su nam svi počeli trubiti i bodriti nas iz automobila. Oni koji nisu mogli doći gledali su nas preko Zooma - ispričala je Roma, a prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • shitholelander 07.10.2020.

    pravi, bijeli, rasni britanci hahahahaha

  • Drug Mito 07.10.2020.

    Pravo britansko vjenčanje 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare