Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Priredili drive-in vjenčanje: Gosti sve pratili iz automobila

Priredili drive-in vjenčanje: Gosti sve pratili iz automobila
1

Par iz Velike Britanije organizirao je vjenčanje u skladu sa svim uputama zaštite od pandemije. Ukupno 250 uzvanika je pratilo njihovu ceremoniju iz svojih automobila

VIDEO

Nakon ceremonije, mladenka Roma Popat (30) i mladoženja Vinal Patel (30), obišli su imanje u golfu autu, mašući dok su prijatelji i obitelj trubili.

Goste su osim ukusne hrane, na ulazu dočekale i sigurnosne upute, antibakterijski gel za ruke i vreće za smeće.

Tijekom četverosatnog hinduističkog vjenčanja gosti su mogli naručiti hranu s posebne web stranice koju bi im dostavljali konobari, ali smjeli su napuštati svoja vozila samo radi korištenja WC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Još 300 gostiju iz cijelog svijeta su putem video veze gledali vjenčanje ovog para koji je svoje zavjete izgovorio u Braxted Parku, zapanjujućoj seoskoj kući u Chelmsfordu u Essexu.

- To je bio nevjerojatan dan. Od tada smo dobili toliko poziva i poruka od gostiju koji su rekli kako su uživali u ovom iskustvu i kako im je drago da su bili dio našeg vjenčanja. Iako nije bio onakav kakav smo zamišljali, to je dan koji nikad nećemo zaboraviti - rekla je Roma i dodala da se vjenčanje trebalo održati u travnju, ali su ga zbog karantene odgodili za listopad.

- U to vrijeme nismo razumjeli ozbiljnost situacije i još smo uvijek vjerovali da bismo mogli ponovno organizirati vjenčanje za 700 gostiju, kako smo i planirali - ispričala je Roma.

Kada su ceremonije vjenčanja bile ograničeni na 30 ljudi zbog pandemije, oni su došli na ideju o jedinstvenom drive-in vjenčanju po uzoru na drive-in kino.

- Obitelj i prijatelji su nam govorili kako bi željeli pratiti naše vjenčanje u malim skupinama iz svojih vrtova. Tada smo pomislili, zašto ne bismo mogli napraviti projekciju našeg vjenčanja i sve u skladu s mjerama. U drive-in kinu vidjeli smo kako funkcionira ta tehnologija i naručivanje hrane. Cijela ideja činila nam se sjajnom - otkrila je Roma.

Do vjenčanja, britanska vlada je broj uzvanika na vjenčanja dodatno smanjila na 15.

- Nije nam baš bilo drago što toliko naših prijatelja i članova obitelji nije moglo biti s nama i htjeli smo da oni budu dio naše proslave. Naši gosti su se dotjerali iako su cijelo vrijeme bili u svojim automobilima. Imali smo dva velika ekrana koji su prikazivali ceremoniju, a bilo je nestvarno kad su nam svi počeli trubiti i bodriti nas iz automobila. Oni koji nisu mogli doći gledali su nas preko Zooma - ispričala je Roma, a prenosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'