To je to što me zanima!

Prirodne boje za kosu jamče lijepe, ali i postojane nijanse

Postupak bojenja kose sličan je kao i s ostalim bojama, no one prirodne ne nose rizik za zdravlje te dobivena nijansa izgleda vrlo prirodno, a djeluju postojano
Vidi originalni članak

Iako ne sadrže agresivne sastojke poput amonijaka, prirodne boje za kosu postojane su od šest do osam tjedana te ih se može koristiti i na kosi koja prije nije bojana, kao i na sijedoj.

Nikolina Kramarić željela je svojoj kosi podariti sjaj i zdrav izgled bez rizika za zdravlje te se odlučila za isprobavanje Hair Wonder boja. Postupak bojenja i rezultat pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prednost prirodnih boja je svakako minimalno oštećenje vlasi bez iritacije vlasišta. Hair wonder i Hennaplus boje za kosu možete pronaći u bio&bio trgovinama .

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CUKRENA. 22.10.2014.

    Pogledala sam malo u bio-bio shopu i vidim da cijena baš i nije tako mala.Ima i drugih boja bez amonijaka puno jeftinijih a da traje i do osam tjedana e kako da ne ,.a sijedu kosu ionako treba bojat barem svaka tri tjedna...

  • ŽeljkoKranjčević 22.10.2014.

    1.Znam da od meda i maslinovog ulja:Možeš dobit lagano crvenkastu. 2.Kesten i med smeđu,ovisno koliko držiš i crnu. Vjerujem da su zdravije jel nema kemikalija,osim što se brže ispiraju tokom pranja. Prirodno je prirodno i to če uvjek biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare