To je to što me zanima!

Prirodni i decentni pramenovi podižu i ističu lice brinetama

Ovi pramenovi idealni su za brinete i plavuše, a frizura će im dobiti na volumenu. Nijansa zove se 'tiramisu' i odlično ističe crte lica, a smatra se kako će nadmašiti i još popularni 'balayage'
Vidi originalni članak

Dosad su hit bili dvobojno nijansiranje i dojmljivi pramenovi. No ove godine popularni će biti što prirodniji tonovi koji su u modi još od lani. Ova nijansa zove se 'tiramisu' i odlično ističe crte lica, a smatra se kako će nadmašiti i još popularni 'balayage'.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenira si kosu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Tiramisu' su već isprobale Beyonce i Mariah Carey, a frizeri kažu kako je idealna za prirodne brinete.

Zbog tamnijega korijena brinete neće morati često frizeru ako imaju ove pramenove. Beyonce je tako posvijetlila svoje tamne kovrče, a Mariah Carey dobila je na volumenu. Dakle, ova nijansa je idealna i za brinete i za plavuše.

Nova trendi kosa je sve popularnija, a u ovoj godini prognoziraju joj još veću zastupljenost. Posebnom tehnikom nijansiranja postižu se suptilno posvijetljeni pramenovi.

DAN LJUBLJENJA CRVENOKOSIH Samo dva posto ljudi na svijetu je crvenokoso: Pravi su sretnici jer im vlasi puno teže sijede

To se radi slobodno, bez odjeljivanja pramenova, pa se tako dodaju svijetle i tamne nijanse - sve u toplim tonovima. Ne koriste se jake kemikalije, pa je, nakon bojenja, kosa lijepa i nježna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare