To je to što me zanima!

Prizor u centru Zagreba ugrijao je mnogima srce za Valentinovo

Zagrepčanima je u nedjelju jedan prizor u centru grada, točnije u Varšavskoj ulici, uljepšao ovogodišnje Valentinovo. Naime, na zidu jedne zgrade osvanulo je vuneno srce ispod kojeg stoji 'Loading'
Vidi originalni članak

Ovo srce djelo je ruku Ivone Martinčić koja je zaslužna i za ono sad već kultno, zacjeljujuće srce koje je postalo simbol nade nakon zagrebačkog potresa. 

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za sreću):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa nek' se puni... Za sva puna i poluprazna srca -  napisala je Ivona na svom Instagram profilu nakon što je postavila srce na zid Varšavske ulice.

Ivona je dizajnerica interijera i vlasnica Voona dizajna - proizvoda od vune, od koje je napravljeno i simboličko srce koje je to sasvim slučajno postalo.

- Srce sam postavila prošle godine u rujnu, u sklopu projekta Okolo. Imala sam zadatak simbolično pokrpati rupe po gradu, a jedna od njih bila je i pukotina zida na školi. Ali dan nakon potresa fotografiju srca kako spaja pukotinu počeli su dijeliti na društvenim mrežama, kao simbol nade - simbol koji govori da će Zagreb jednog dana opet biti čitav. Srce je dobilo novu dimenziju, nešto što uopće nisam planirala - rekla nam je tada Ivona.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zrinx9 15.02.2021.

    Fora ideja.

  • .Točkica. 15.02.2021.

    Jer ljubav nije nestala,samo se sakrila.🎶🎵

  • Uhljeb_ 15.02.2021.

    Meni je onda zabagovalo nesto jer se jos uvijek ucitava

Komentiraj...
Vidi sve komentare