To je to što me zanima!

Probušila uši unuci bez znanja mame: Dobila zabranu posjeta

Nakon što je rodila kćer, koja sada ima tri mjeseca, svekrva je od mame tražila da joj probuši uši jer se u njezinoj kulturi djevojčicama to radi odmah poslije rođenja. Mama nije pristala pa je onda to sama napravila
Vidi originalni članak

Novopečena mama zabranila je svojoj svekrvi da bez njene prisutnosti provodi vrijeme s njenom djecom nakon što je ona iznevjerila.

Naime, kada je rodila kćer, koja sada ima tri mjeseca, pojavila se tema bušenja uha i njena svekrva je htjela da joj to odmah napravi jer se u njezinoj kulturi djevojčicama odmah nakon rođenja buše uši.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mama je rekla da joj ta ideja nije prihvatljiva jer je željela pričekati da njezina kći odraste i sama odluči želi li to ili ne.

- Rekla sam to svojoj svekrvi, svaki put kad me gnjavila s tom idejom. Moj se suprug složio sa mnom - napisala je na Redditu.

DO TESTOSTERONA JE Nije mit: Žene podnose bolesti lakše, a za to su 'krivi' hormoni

Mislila je kako je riješila problem i dijete je ostavila svekrvi dok je ona obavljala neke poslove. Kada se vratila njena kćer je imala probušene uši.

- Osjećala sam se tako povrijeđeno, uzela sam svoju djecu i rekla joj da ode. Moj suprug bio je jednako ljut i poprilično su se posvađali  prije nego što je otišla - rekla je i dodala kako je zbog toga zabranila svojoj svekrvi da bude nasamo s njenom djecom.

TALIJANSKI BICCARI Prodaju kuće od 1 do 13 tisuća eura, a neke su odmah useljive

Svoje pratitelje na Redditu je pitala je li pretjerala, a većina je stala na njezinu stranu, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Opaca 01.02.2021.

    ak 47 način pucanja poluautomatski lagano i bez zurbe 

  • mumm4 31.01.2021.

    Ja bi joj probušila posjete do kraja života. Luda baba

  • psilajuu 31.01.2021.

    Užas! Ne bi to nikada mogla napraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare