To je to što me zanima!

Prodala je nevinost za 300 eura kad je imala 21 godinu: 'Nakon toga sam se osjećala kao žena'

Eva je otkrila kako je nekada je bila profesorica književnosti, prvi poljubac je imala s 19 godina, a kao tinejdžerici joj je bilo zabranjeno razgovarati o seksu jer je odrasla u kršćanskoj obitelji
Vidi originalni članak

Eva Berger je odrasla u strogom religioznom kućanstvu, a otkrila je kako je, unatoč tome, svoju nevinost kad je imala 21 godinu prodala dečku na internetu za manje od 300 eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Odbila ga na prvom spoju

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ruska ljepotica, nekada profesorica književnosti, prvi poljubac imala je s 19 godina, a kao tinejdžerici joj je bilo zabranjeno razgovarati o seksu. Progovorila je i iskreno o svojim prvim seksualnim iskustvima.

SVAKI DESETI PLATI Otkrili kakav tip muškaraca plaća za seks, a neki od njih i marljivo štede za prostitutku

- Da, istina je. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nije htio imati vaginalni seks sa mnom. Postala sam frustrirana i umorna od svoje nevinosti. Odlučila sam se nagoditi i izvući iz toga. Pronašla sam čovjeka na internetu. Dogovorili smo se za cijenu oko 200 ili 300 eura. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve - ispričala je.

Eva je cijelu svoju priču ispričala u LucaCast podcastu. A kada ju je voditelj upitao kako se osjećala nakon prvog puta, odgovorila je:

- Osjećala sam se slobodno. Nisam više morala čekati princa ili ljubav svog života. Osjećala sam se kao žena - rekla je.

Danas je Eva influencerica s 51.000 pratitelja na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali nekada je bila studentica bez novca koja je radila kao administrator u jednoj teretani u Sankt Peterburgu.

 

PAZITE ŠTO RADITE... Najrizičnije su one uobičajene: Ovo su najopasnije seks poze u kojima je najlakše slomiti penis

- Živjela sam u malom gradu i dolazila sam iz vrlo religiozne obitelji u kojoj nismo pričali o seksu. Nisam imala puno iskustva u seksu niti ikakvu seksualnu edukaciju, a to sam silno željela - kazala je.

Naglasila je kako je izgubila oca dok je bila studentica, pa tvrdi da joj je u tom periodu jako trebala muška pažnja, što ju je potaknulo da proda svoju nevinost i oslobodi se, piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Old Kresoje 27.02.2023.

    To sa p**** je najbolji posao na svijetu. Imaš robu, prodaš robu i ostane ti roba.

  • 27.02.2023.

    Ovo je samo mala šala.ona se s nama zezala.Nije prodala nego dobila malo džeparac!

  • Sokol ga nije volio 27.02.2023.

    Ma šta priča pa ova se zviznula sa 15.

Komentiraj...
Vidi sve komentare