To je to što me zanima!

Profesionalnost ovisi o frizuri, crvena boja kosa je nepoželjna

Žene koje nose kosu svezanu u repu izgledaju vještije od onih s raspuštenom frizurom, a nejneprofesionalnija boja kose na radnom mjestu je ona crvena
Vidi originalni članak

Gotovo polovica žena i 64 posto muškaraca smatra da njihova produktivnost ovisi o tome kako izgledaju. Što bolje izgledaju to bolje rade, pokazalo je istraživanje australskog frizerskog salona Bossy Hair. 

Osim toga, kolege na poslu ih procjenjuju na temelju izgleda, a 73 posto priznaje da nečiju profesionalnost ocjenjuju i prema izgledu kose, piše Daily Mail. Najneprofesionalnija boja na radnom mjestu je crvena, a žene koje nose kosu svezanu u rep djeluju vještije od onih s raščupanom frizurom i masnom kosom, potvrdila je studija. 

- Ljudi pretpostavljaju da kolege koji se više trude oko frizure imaju isti stav prema poslu. Takav stav može utjecati i na promaknuće ili povišicu - objasnila je britanska stručnjakinja za govor tijela Anna Musson.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ivanfilip 08.06.2013.

    Repektabilno istraživanje australskog frizerskog salona!!!!

  • vujacka 07.06.2013.

    nema veze boja kose :)

  • Latz 07.06.2013.

    Idiotarija - posebno sa crvenom kosom - prijateljica vodi sektor u velikoj tvrtci, vodi njihovu sestrinsku firmu i još ima svoju. A ima 'crvenu' kosu ----- Profesionalnost ovisi o, pazi sad, PROFESIONALNOSTI --- idiotarija od članka istraživanja i svih povezanih ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare