To je to što me zanima!

Profinjena i nova, žena zna kako se postaje prava diva

Krzno je “zagrijalo” veliki broj kolekcija na modnim manifestacijama. A svaka žena sebi može priuštiti poneki detalj od umjetnog krzna za 'damski look'
Vidi originalni članak

Umjetno, u detaljima ili kao kompletan odjevni predmet, krzno se ponovno ističe među nadolazećim modnim trendovima. Na brojnim modnim manifestacijama krzno je “zagrijalo” veliki broj predstavljenih kolekcija. Modna kuća Miss Sixty podsjetila nas je na lude šezdesete prslucima od umjetnoga krzna i lepršavim cvjetnim haljinama. A Jill Stuart na newyorškom Tjednu mode predstavila je vrlo ženstvenu kolekciju u kojoj su se krzneni detalji pojavili na siluetama što su neodoljivo podsjećale na dekadentne sedamdesete. Krzno u dnevnoj varijanti najbolje predstavlja Oscar de la Renta - jednostavni kroj kaputa i hlača upotpunjuje dozom glamoura. Neki odjevni komadi poput kaputa ili bolera rezervirani su samo za posebne prilike.
Španjolski dvojac Victorio&Lucchino krznom su ukrasili šešire, a Peter Som i Amanda Wakeley pokazali su kako izgleda klasična moda “plave krvi”. Svaka žena sebi može priuštiti detalj od umjetnoga krzna kako bi izgledala i osjećala se kao prava diva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare