To je to što me zanima!

Projekt "Gradski vrtovi" Grada Zagreba podržala i struka

Ostvarena je suradnja s tvrtkom Bejo Zaden d.o.o. obzirom da se radi o visokokvalitetnom sjemenu, a potražnja za takvim raste i u hobi programu
Vidi originalni članak

Projekt „Gradski vrtovi“ Grada Zagreba prepoznala je i tvrtka Bejo Zaden d.o.o. kao  hvalevrijedan te se odlučila priključiti kako bi korisnicima gradskih parcela podijelili uzorke sjemena. S obzirom da se radi o visokokvalitetnom sjemenu, a potražnja za takvim raste i u hobi programu, odnosno privatnim povrtnjacima, ostvarena je suradnja s tvrtkom Poljovrt d.o.o. koja dio asortimana Bejo Zaden pakira upravo u takva mala hobi pakiranja. Navedena pakiranja moguće je nabaviti diljem Hrvatske u poljoprivrednim ljekarnama i vrtnim centrima. 

Širom svijeta, profesionalci u lancu proizvodnje hrane biraju Bejo sjeme. 

To je normalan izbor jer je Bejo jedna od vodećih tvrtki u selekciji, oplemenjivanju, proizvodnji i doradi sjemena kao i u prodaji visokokvalitetnog sjemena s iskustvom duljim od 100 godina. 

Asortiman čini više od 1000 različitih sorti i hibrida raspoređenih u nešto više od 50 kultura, što omogućuje ponudu opsežnog programa prikladnog za različita tržišta i klimatske uvjete.  Intenzivni, višegodišnji programi uzgoja rezultiraju s oko 40 novih povrtnih sorti svake godine, pružajući pritom karakteristike sorti prilagođene zahtjevima tržišta. Neke od tih karakteristika su zdraviji usjevi, povećana otpornost na bolesti, povećani prinos, zatim pojačani okus i aroma. Kupus, mrkva i luk predstavljaju glavne grupe proizvoda, ali se Bejo također specijalizirao i za ostale vrste, uključujuči crveni radič, komorač, ciklu... 

Bejo je također predvodnik u proizvodnji kvalitetnog organskog sjemena za uzgoj organskog povrća. Nude širok raspon sjemena organski proizvedenih sorti. Stalne inovacije su fokus i glavni pokretač Beja. Stručnjaci Bajo Zaden ulažu svoj talent u istraživanja, proizvodnju sjemena, logistiku i prodaju. Apsolutno opravdavaju svoj moto: „To je Bejo kvaliteta!“ Kvaliteta koja se dokazuje svaki dan, diljem cijelog svijeta. 

Sjedište tvrtke je u Warmenhuizenu u Nizozemskoj gdje se svo sjeme, proizvedeno diljem svijeta, doprema, dorađuje i pakira. Internacionalni karakter i specijalizirani procesi unutar tvrtke čine Bejo fascinantnom tvrtkom. Sjeme se pomoću globalne Bejo mreže tvrtki i distributera distribuira u više od sto zemalja. Bejo zapošljava više od 1100 odanih zaposlenika. Značajke tvrtke su otvorenost, pristupačnost i inovativnost. 

U Hrvatskoj Bejo Zaden posluje već više od dvadeset godina. Primarna djelatnost ponuda i prodaja visokokvalitetnog sjemena povrća, a osim toga organiziraju razna predavanja i Dane polja gdje kupce i ostale zainteresirane upoznaju s novim i standardim asortimanom, tehnologijom proizvodnje i raznim savjetima. Također se rado priključuju raznim sajmovima, događajima i projektima popu Urbanih vrtova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare