To je to što me zanima!

Proljetna shakshuka za doručak

Ova kombinacija raznih povrća s jajima, koja se priprema u tavici idealna je za doručak, pogotovo ako su vam dosadili klasični recepti. Uz to, i priprema je jako brza
Vidi originalni članak

Priprema:

Zagrijte ulje u širokoj plitkoj tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i posolite ga. Dinstajte oko četiri minute, dok ne omekša. U tavu zatim dodajte špinat te konstantno miješajte, dok se lagano ne smanji. Umiješajte zatim grašak i češnjak te začinsko bilje po želji. Kuhajte nekoliko minuta, a zatim stvorite četiri praznine i u svaku ubacite po dva manja jaja. Pokrijte poklopcem i kuhajte oko 10 minuta, ovisno o stupnju pečenosti jaja koje volite. Jaja posolite, a na tanjuru poslužite uz dodatak slanine, svježeg sira ili druge namirnice po želji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

3 žlice maslinovog ulja, četvrtina luka, 200 g špinata, 250 g graška, 2 režnja češnjaka, žličica kumina, listići svježeg peršina, korijander, 8 kom jaja

RECEPT DANA Fina domaća pašteta od tune

Broj osoba: 4

Priprema: 15 minuta

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 11.04.2024.

    Lijepo I Puno vitamina

Komentiraj...
Vidi sve komentare