To je to što me zanima!

Proljetni hit: Puf rukavi kao ultimativni znak ženstvenosti

Naša dizajnerica A'marie predstavila je novu kolekciju s naglaskom na romantična ramena koja u njezinoj viziji imaju nježan, puni volumen te dolaze u prirodnim tonovima od bež do tamno smeđe
Vidi originalni članak

Simbol osamdesetih zapečatio je vladavinu raskošnih ramena, a sada ih u novoj kolekciji, na više načina, donosi i naša dizajnerica Anamarija Brkić. Volumen se ističe u više tekstura, od laganih haljina s perforacijama do lakiranih jakni bazičnog kroja.

- Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu - izjavila je Anamarija Brkić.

Remenje je autorica napravila u par naših manjih tradicionalnih faktura, dok su torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A’marie. Svaka torba je napravljena ručno te ujedno predstavlja unikatan dizajn.

Boje su osnovne i prirodne, od nijanse vanilije preko čisto bijele do boje čokolade. "Nude" tonovi postat će ultimativni trend za proljeće, u kombinaciji s prirodnim materijalima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • eho_ 02.03.2020.

    ..ovi na fotkama mi se ne sviđaju osobito, ali inače obožavam puf rukaviće ☺️🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare