To je to što me zanima!

Proljetni lepršavi trend: Okitite se nježnim prpošnim volanima

Kod nekih dizajnera volani imaju isključivo dekorativnu ulogu kao kod Dries Van Notena, a nosit će se i kratke suknje s volanima koje neće biti lepršave
Vidi originalni članak

Uz resice i plisirane materijale, ovog ćemo se proljeća i ljeta najviše kititi raskošnim volanima. No ne onima koji nas automatski podsjećaju na flamenco plesačice. Kod nekih dizajnera, poput Driesa Van Notena, volani imaju isključivo dekorativnu ulogu - belgijski kralj printa složio ih je u sjajne cvjetove i njima ukrasio suknje, topove, hlače... 

Nose se i kratke suknje s volanima kakve predlaže Balenciaga, ali ako su kratke, nikada nisu lepršave. A ovog su proljeća i domaći dizajneri pomalo zavedeni raskošnim ukrasima. Najbogatiju verziju koja ipak malo podsjeća na rasplesanu španjolsku priču na Cro À Porteru je predstavio Juraj Zigman - njegovi su volani lepršavi i jarkih boja. 

Dok je s druge strane Vinkovčanka Sonja Lamut svojim sjajnim volanima dopustila da se poprilično opuste. Njezina neutralna haljina cijela ukrašena volanima namijenjena je istinskim romantičarkama. 

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake srijede besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sanjar_1 15.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sheeena 14.05.2014.

    Dovoljno sam lepršava i bez tih suknjica,da stavim takvo što na sebe odlepršala bi kao leptir!

  • Babaluji x 14.05.2014.

    nisam ljubitelj takvih haljina , najbolje mi vidit minjak il trapez hlače uz tijelo :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare