To je to što me zanima!

Pronađite idealan za sebe: Ruž birajte za dvije nijanse tamniji

Ako želite crveno za dnevne kombinacije, birajte sjajilo u koraljnoj nijansi. Neutralne nijanse uvijek su pun pogodak jer nisu upadljive, a opet su elegantne i vesele. Birajte one koje odgovaraju vašem tonu lica i usana
Vidi originalni članak

Ruž dobro utječe na naše osjećaje i ponašanje, a njegovo nošenje utječe i na percepciju kod drugih ljudi. Crveni je ruž univerzalni simbol seksepila i moći. Odličan je izbor za večernje izlaske, ali i za dnevne događaje ako želite istaknuti lice. Ako želite nešto blaže, uvijek možete birati sjajilo u koraljnoj nijansi.

Pritom ne zaboravite koristiti olovku za usne. Neutralne nijanse uvijek su pun pogodak jer nisu upadljive, a opet su elegantne i vesele. Birajte one koje odgovaraju vašem tonu lica i usana. Nanesite ruž na donju usnu i usporedite dobiveni ton s tonom gornje usne. Ako primijetite da je razlika prevelika, nijansa vam ne odgovara.

JESTE LI ZNALI? Ovih 5 pravila Marije Antoanete o ljepoti vrijede i dan danas

U redu je ako je nijansa ruža dva tona tamnija od vaših usana. Boja vaših zubiju igra ulogu u odabiru ruža za usne. Hladne nijanse crvene pomoći će da zubi izgledaju bjelji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare