To je to što me zanima!

Proslava pete godišnjice Zaklade Zajednički put

U dvorani Muller kina Europa, Zaklada Zajednički put, čije je djelovanje usmjereno na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi, obilježila je petogodišnjicu svog djelovanja
Vidi originalni članak

Projekt Urbani vrtovi, kao iznimno važan projekt koji doprinosi kvaliteti života, prepoznala je i Zaklada Zajednički put čiji je temeljni cilj podizanje kvaliteta života osoba starije dobi. Sa zadovoljstvom su se uključili u projekt Urbani vrtovi koji podržava aktivnu participaciju osoba starije životne dobi i pomaže im u prepoznavanju njihovih tjelesnih, psihičkih i socijalnih potencijala te omogućuje njihovo aktivno sudjelovanje u životu lokalne zajednice.

Zaklada Zajednički put organizirala je proslavu povodom svog petog rođendana u sklopu koje je predstavljena brošura Zaklade te je otvorena donatorska izložba polaznika likovnih radionica i foto sekcije Senior centra Zaklade Zajednički put.

Program je vodila višegodišnja prijateljica Zaklade gđa.Karmela Vukov – Colić, a ugođaj slavlja upotpunili su izvrsni glazbenici "Quis ut duo" - Ivan Mužanić na violini i Vladimir Šimunov na gitari te dinamična plesna radionica Senior centra u suradnji sa KUD-om Ivan Goran Kovačić. U sklopu obilježavanja rođendana Zaklada je pozvala sve zagrebačke umirovljenike na projekciju filma "Pogrešna dostava" u velikoj dvorani kina Europa.

Izložba se može pogledati u prostoru kafića i predvorju kina Europe do kraja tjedna. Svaki prilog bit će dragocjen za naše starije sugrađane, a one koji odluče izdvojiti više od 250 kuna za rad Zaklade Zajednički put, očekuje vrijedan poklon: autorska slika mladih umjetnika iz Senior centra Zaklade po vlastitom izboru. Izbor slika možete vidjeti na web stranici Zaklade Zajednički. Donirati možete na broj računa: IBAN HR5023600001500230376.

Idi na 24sata