To je to što me zanima!

Provedite najljepši Uskrs uz delicije iz tjednika Skuhatćute

Sutra ne propustite 1,99kn uz 24sata novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute i provedite najljepši Uskrs uživajući u delicijama koje donosi.
Vidi originalni članak

Provedite najljepši Uskrs uživajući u delicijama koje donosi novi broj gastromagazina za uživanje. Zavirite u svijet najljepših kolača, torti i drugih slastica o kojima će se još dugo pričati nakon velike fešte, a ništa manje ne oduševljavaju i slasna pečenja. 

Sočan komad mesa kruna je blagdanske gozbe, bez obzira radi li se o pečenoj patki, kokoši ili janjetini, a uz pomoć trikova iskusnih domaćica gotovo je nemoguće pogriješiti. Pitate li se što sa šunkom nakon Uskrsa, iskušajte je u brojnim varijantama koje će skratiti vrijeme pripreme ručka ili večere. Tart sa sirom, šunkom i minirajčicama, složenac sa šunkom i povrćem te mediteranski calzone samo su neka od jednostavnih, ali neodoljivih jela. 

Gastroputovanje u kuhinje svijeta vodi u Veliku Britaniju gdje se tijekom Uskrsa pripremaju ljupka peciva s križićem od šećerne glazure. Hot cross buns pune se čokoladom i marmeladom, a jednako im se vesele djeca i odrasli. Ponestane li ideja za pripremu predjela - čak i u zadnji tren možete poslužiti razigranu platu slasno nadjevenih jaja. 

Tu su i savjeti za slatka iznenađenja: zašto ne biste ove godine izradili čokoladna gnijezda, kekse u obliku zečeva ili pisanice na štapiću...takve i brojne druge ideje potražite u Skuhatćute         

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZdenkoSmetko 29.03.2013.

    hm, biti će malo teško

Komentiraj...
Vidi sve komentare