To je to što me zanima!

Provjerite u koju od šest skupina ljubavnika spadate

Kao i sve drugo u našim životima, i ljubavnici se mogu podijeliti u različite vrste. Na portalu sexation.info podijelili su ih u šest skupina
Vidi originalni članak

Mislite da znate kakav ste ljubavnik, odnosno u koju vrstu bi se ugurali, ali niste sigurni i tražite potvrdu svog vjerovanja. Novinari sexationa podijelili su sve ljubavnike u šest skupina, a ukoliko se ne uklapate niti u jednu od njih vi ste jedan od onih, posebnih ljubavnika, za koje nema opisa. Pa pogledajmo kakvi sve postoje.

Ljubavnik prijatelj
Njemu je najvažnije prijateljstvo, a vaša partnerica vam je najbolja prijateljica. Odnosom dominira povjerenje u kojem niste opsjednuti seksom.
Posesivni ljubavnik
On je ovisan o svojoj partnerici te želi imati nadzor nad njom. Kad se takav odnos promijeni, on se razboli. Nakon toga radi razne gluposti da privuče pozornost na sebe.
Ljubavnik altruist
Najvažnije mu je usrećiti partnericu. Puno daje u vezi, a ništa ne traži zauzvrat. Predan je požrtvovan i nježan.
Opsjednuti ljubavnik
Opsjednut je svojom partnericom i misli samo na nju. Ljubomoran je i stalno traži dokaze da ga partnerica voli.
Praktični ljubavnik
Sve je isplanirao do najsitnijih detalja. Pažljivo je odabrao djevojku, a isto tako i izražava svoju ljubav. Traži osobu sa zajedničkim interesima s kojom namjerava biti do kraja života.
Ljubavnik egoist
Misli samo na sebe, a u ljubavnom odnosu važno mu je jedino da zadovolji sebe. Nedostaje mu zrelost i sigurnost. Manjak samopouzdanja kupuje neprestanim zavođenjem drugih žena. Često jasno pokaže da nije za ozbiljnu vezu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare