To je to što me zanima!

Prugice, print i točkice: Hlače sa stavom vole osnovne boje

Print hlače najbolje je kombinirati s monokromatskim bojama, odlično se slažu s majicama s aplikacijama, a točkicama pristaju i predimenzionirane bluze
Vidi originalni članak

U središtu modnih zbivanja ovog su ljeta print hlače. Neprikosnovene vladarice modnih pista i gradskih ulica ukrašene su cvijećem, geometrijskim oblicima, prugicama, točkicama i životinjskim uzorkom. Odlično se slažu s balerinkama kao i potpeticama, pa prolaze u dnevnim i večernjim prilikama. 

Cvjetni print voli cvijeće

Hlače s cvjetnim ili geometrijskim printom najbolje je nositi s monokromatskim bojama, a bijele lepršave bluze ili klasične crne majice pun su pogodak. Odlično se slažu s traper košuljama, a dnevni styling visoke potpetice u trenu će pretvoriti u večernji. Jako se dobro pristaju s majicama s aplikacijama, a za one hrabrije stilisti s cvjetnim printom predlažu cvjetne bluze. Kod kombiniranja cvjetnog printa s cvijećem najvažnije je da su različitog uzorka. 

Prugice se slažu i s prugicama

Upečatljive prugice omiljeni su izbor zvijezda, a prednost hlača s okomitim linijama jest ta što vizualno sužavaju noge. I one baš kao i cvjetni print najbolje podnose bijele i crne bluze, no možete ih  kombinirati i sa sakoom jarkih boja.  

Vodeća modna imena kao što je Marc Jacobs idu i korak dalje, pa predlažu prugice na prugice. Kod takvog stylinga treba paziti da su majica i hlače različite boje ili različite vrste prugica kako biste vizualno naglasili struk.   

Boja bluze bira se prema točkicama

Točkice se dobro slažu se s jarkim bojama, majicama s aplikacijama i predimenzioniranim bluzama. Boju ćete najlakše izabrati ako je sparite s bojom točkica. Chic styling možete postići tako da ih nosite s lepršavom bluzom iste nijanse kao što su hlače ili točkice na hlačama i balerinkama. 

Životinjski uzorak voli osnovne boje

Sa životinjskim uzorkom treba biti jako oprezan, on je jako upadljiv i pogrešan odabir bluze može styling iz ukusnog pretvoriti u neukusni. Najbolji izbor su jednostavne bijele košulje ili majice, a T shirt s aplikacijama treba izbjegavati. Hlače sa životinjskim printom najbolje je kombinirati s osnovnim bojama i ravnim sandalama, no pristaju im i visoke potpetice u monokromatskim nijansama. 

Bira se prema tijelu

Print hlače treba birati prema obliku tijela pa tako pravim odabirom možete sakriti suvišne kilograme i sitne nedostatke. Dječačkoj figuri najbolje pristaju hlače visokog struka koje će stvoriti iluziju oblina, dok će okomite prugice vizualno izdužiti noge. Aplikacija čipke odgovara mršavim ženama, trapez hlače širim bokovima, a za niske žene najbolji izbor su hlače koje otkrivaju gležnjeve. Hlače šireg gornjeg dijela koji se sužava prema dolje preporučuju se onima koji žele istaknuti stražnjicu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bettyboop25 09.06.2013.

    Bez mene.! :- ))

  • Urban_Lady 09.06.2013.

    meni je ovo ružno...ne izgleda mi kao da bi to netko nosio po danu (a ni po noći) nekako mi ne izgleda nosivo

  • Ellaine 09.06.2013.

    prva i druga slika mogu proći, ne volim prugice, prešarene košulje niti životinjske uzorke, slim hlače bi se dalo iskombinirati s jednom jepom lepršavom košuljom

Komentiraj...
Vidi sve komentare