Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Prugice, print i točkice: Hlače sa stavom vole osnovne boje

Prugice, print i točkice: Hlače sa stavom vole osnovne boje
12

Print hlače najbolje je kombinirati s monokromatskim bojama, odlično se slažu s majicama s aplikacijama, a točkicama pristaju i predimenzionirane bluze

VIDEO

U središtu modnih zbivanja ovog su ljeta print hlače. Neprikosnovene vladarice modnih pista i gradskih ulica ukrašene su cvijećem, geometrijskim oblicima, prugicama, točkicama i životinjskim uzorkom. Odlično se slažu s balerinkama kao i potpeticama, pa prolaze u dnevnim i večernjim prilikama. 

Cvjetni print voli cvijeće

Hlače s cvjetnim ili geometrijskim printom najbolje je nositi s monokromatskim bojama, a bijele lepršave bluze ili klasične crne majice pun su pogodak. Odlično se slažu s traper košuljama, a dnevni styling visoke potpetice u trenu će pretvoriti u večernji. Jako se dobro pristaju s majicama s aplikacijama, a za one hrabrije stilisti s cvjetnim printom predlažu cvjetne bluze. Kod kombiniranja cvjetnog printa s cvijećem najvažnije je da su različitog uzorka. 

Prugice se slažu i s prugicama

Upečatljive prugice omiljeni su izbor zvijezda, a prednost hlača s okomitim linijama jest ta što vizualno sužavaju noge. I one baš kao i cvjetni print najbolje podnose bijele i crne bluze, no možete ih  kombinirati i sa sakoom jarkih boja.  

Vodeća modna imena kao što je Marc Jacobs idu i korak dalje, pa predlažu prugice na prugice. Kod takvog stylinga treba paziti da su majica i hlače različite boje ili različite vrste prugica kako biste vizualno naglasili struk.   

Boja bluze bira se prema točkicama

Točkice se dobro slažu se s jarkim bojama, majicama s aplikacijama i predimenzioniranim bluzama. Boju ćete najlakše izabrati ako je sparite s bojom točkica. Chic styling možete postići tako da ih nosite s lepršavom bluzom iste nijanse kao što su hlače ili točkice na hlačama i balerinkama. 

Životinjski uzorak voli osnovne boje

Sa životinjskim uzorkom treba biti jako oprezan, on je jako upadljiv i pogrešan odabir bluze može styling iz ukusnog pretvoriti u neukusni. Najbolji izbor su jednostavne bijele košulje ili majice, a T shirt s aplikacijama treba izbjegavati. Hlače sa životinjskim printom najbolje je kombinirati s osnovnim bojama i ravnim sandalama, no pristaju im i visoke potpetice u monokromatskim nijansama. 

Bira se prema tijelu

Print hlače treba birati prema obliku tijela pa tako pravim odabirom možete sakriti suvišne kilograme i sitne nedostatke. Dječačkoj figuri najbolje pristaju hlače visokog struka koje će stvoriti iluziju oblina, dok će okomite prugice vizualno izdužiti noge. Aplikacija čipke odgovara mršavim ženama, trapez hlače širim bokovima, a za niske žene najbolji izbor su hlače koje otkrivaju gležnjeve. Hlače šireg gornjeg dijela koji se sužava prema dolje preporučuju se onima koji žele istaknuti stražnjicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'