To je to što me zanima!

Psa skoro uspavali, no u zadnji čas javila se obitelj s djecom

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, rasplakale su se od sreće
Vidi originalni članak

Prekrasna kujica Rosie trebala je biti uspavana u jednom azilu u Georgiji, SAD. Na internetu su je vidjele dvije male sestre. Mlađa je počela plakati i nije htjela da je uspavaju. Njihovi roditelji kontaktirali su azil i tražili da je udome. Za curice to je bilo veliko iznenađenje, jer nisu znale da će dobiti novog ljubimca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, curice su se rasplakale od sreće. 

- Kada je mama dolazila pomislila sam je li to stvarno mama ili je neki stranac - rekla je mlađa sestra nakon što su se slegnuli dojmovi.

- Bila samo tako sretna zato što.. ne znam.. neobjašnjivo je. Bila sam toliko sretna da sam plakala. Ona je predivan pas i obožavamo je - rekla je starija seka. 

Rosie je dobila je novi dom i svu pažnju ovog svijeta, a otvoren joj je čak i Instagram profil na kojem obitelj objavljuje njezine avanture od kad su je udomili. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 09.11.2019.

    lijepo od njih, spasili su mu zivot

  • Munchmallow08 09.11.2019.

    Životinje trebaju našu pomoć jer često su u takvim situacijama upravo zbog nas , roditelji kupe djeci psa , dok je malen je simpatičan i drag no kasnije sve to postaje obveza koja je nepoznat pojam današnjoj djeci i odmah se rijesavaju psa , taj isti se da uspavati jer azili su puni , zato oni trebaju našu pomoć kao prvo da ne dođe do toga . Sada oko Božica počinje sezona kupovanja psa djeci MOLIM VAS NEMOJTE , kupite nešto drugo , objasnite djetetu zašto , ili odite u Azil i povedite jednog doma , nama lijepse ljubavi !!!! A zašto se često ne polože ljudima je isto jasno jer kada ja vidim da je NETKO svojom glupošću , ohološću, lakomosti ili sl ostao bez svega , pa zašto ? Kako pomoći toj osobi , jer sama situacija je škola dovoljna !

  • KOŠULJA PLAVA 09.11.2019.

    Kada treba spašavati životinju cijeli svijet se raspekmezi i lajka a kada treba spasiti ljudski život u njegovom najnevinijem trenutku onda je to stvar izbora... I ne, nije Bog za to kriv već svaki pojedinac ponaosob zahvaljujući slobodnoj volji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare