Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Psa skoro uspavali, no u zadnji čas javila se obitelj s djecom

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, rasplakale su se od sreće

Foto: Instagram screenshot
10 komentara

Prekrasna kujica Rosie trebala je biti uspavana u jednom azilu u Georgiji, SAD. Na internetu su je vidjele dvije male sestre. Mlađa je počela plakati i nije htjela da je uspavaju. Njihovi roditelji kontaktirali su azil i tražili da je udome. Za curice to je bilo veliko iznenađenje, jer nisu znale da će dobiti novog ljubimca.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie the Rescue and family (@rosie_and_family)

Rosie je doputovala čak avionom. Majka djevojčica dočekala ju je i dovela kući. Djevojčice to nisu znale i sve je bilo jedno veliko iznenađenje. Kada su je vidjele, curice su se rasplakale od sreće. 

- Kada je mama dolazila pomislila sam je li to stvarno mama ili je neki stranac - rekla je mlađa sestra nakon što su se slegnuli dojmovi.

Foto: Instagram

- Bila samo tako sretna zato što.. ne znam.. neobjašnjivo je. Bila sam toliko sretna da sam plakala. Ona je predivan pas i obožavamo je - rekla je starija seka. 

Rosie je dobila je novi dom i svu pažnju ovog svijeta, a otvoren joj je čak i Instagram profil na kojem obitelj objavljuje njezine avanture od kad su je udomili. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message