To je to što me zanima!

Puder - baza za ruž, dodatak BB kremi i zamjena za primer

Kombinacija tekućeg pudera i onog u prahu odlična je podloga za sjenilo i ruž te produljuje njihovo trajanje. Dodaje se i BB kremama iz kućne radinosti
Vidi originalni članak

Osim što briše sitne nepravilnosti s lica, puder može poslužiti i kao primer za oči. Prirodna ulja koja je stvaraju na vjeđama izazivaju topljenje sjenila, osobito onog tekućeg. Stoga najprije treba nanijeti tekući puder, a potom malo onog u prahu i tako fiksirati sjenilo, piše Beauty High

Uz malo pudera ruž traje dulje

Tekući puder na usnama pomoći će da prava nijansa ruža dođe do izražaja, dok će uz puder u prahu sam ruž dulje trajati. Prvo nanesite tekući puder, pa potom sloj ruža. Nakon toga na papirnati rupčić stavite malo pudera u prahu, a potom napudranu maramicu stavite između usana i nježno stisnite. Rupčić će odmah upiti višak ruža, a puder će ga fiksirati na usnama.

Dreamstime

BB krema iz kućne radinosti

Osim što stvara podlogu za sjenilo i ruž, puder je dobra baza za BB kremu iz vlastite radinosti. Za izradu BB kreme potrebne su hidratantna krema, tekući puder i krema sa zaštitnim faktorom. Tekući puder može biti nijansu tamniji od boje puti jer će u kombinaciji s kremama djelovati svjetlije nego što jest. U praznu posudicu treba staviti žličicu kreme sa zaštitnim faktorom, pola žličice hidratantne kreme i jednu žličicu tekućeg pudera te pomiješati. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • malo srce 03.02.2015.

    Izbjegavam korištenje pudera,on je dosta "težak" za kožu i onečišćuje pore,najviše volim BB kremu, lagana je i prozračna.

  • svanuće 03.02.2015.

    Izmislili su mnogo potrebnog i još više nepotrebnog samo da zarade ,sve što je prirodno uz blagu pripomoć kozmetike najljepše je.

  • CUKRENA. 03.02.2015.

    Jedino hidratantna obojena krema i ništa drugo..isto prekrije one sitne borice..A napudrano lice nevolim, nekako mi djeluje umjetno i osjećala bi se ko da mi je lice u gipsu.:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare