To je to što me zanima!

Pukle su vam japanke? Trikovi kako ćete ih popraviti u trenu

Japanke često pucaju i to očito vrijedi i za skupe kao i za jeftine modele pa je dobro znati trikove koji će vam pomoći popraviti ih da po vrućini ne morate još i hodati bosi
Vidi originalni članak

Japanke su odlična obuća za ljeto kad vam svaka zatvorenija cipela samo smeta, ali nisu previše izdržljive i često je dovoljan samo jedan krivi potez da vam jedna pukne. Zato evo par savjeta kako ih brzo popraviti, a ova rješenja možete pogledati u videu:

Na japanki obično puca traka i one su tada potpuno neupotrebljive. Za taj problem, kako se vidi i u videu, možete upotrijebiti tri predmeta - podložnu pločicu, komadić plastike kakav često vidimo na vrećici tosta ili - gumicu za kosu.

Ovaj vam posljednji način može pomoći da japanke spasite još u šetnji ili na kupanju, tako da kući ne morate bosi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 08.08.2019.

    Niti jedno od ponuđenih načina popravka nije prihvatljivo. Inovator izgleda da nema niti malo tehničkog, a ni kreativnog znanja. Sve je ravno nuli. Dobro da nije napravio snimak da ih svežemo špagom i nosimo oko vrata.

  • MOC JE U ZNANJU 08.08.2019.

    Nikada ih ne nosim .

  • Slavonka60 08.08.2019.

    Ja jednostavno obozavam japanke. .nosila sam ih kao djevojčica i sada ih nosim..svih boja..svih modela..to mi je zašt.znak..hehe..😂 Ovo mi se znalo dogoditi da se potrgaju..uzmem u ruke i dalje bosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare