To je to što me zanima!

'Pulsira' 24 sata dnevno: U Beogradu nikad nije dosadno

GRAD KOJI NE SPAVA: Beograd je prava metropola u kojoj se svatko može zabaviti, od obitelji s malom djecom do mladih željnih ludog noćnog provoda...
Vidi originalni članak

Ekstremna zabava na Adi Ciganliji

Najveći sportski kompleks u Beogradu nudi ekstremnu zabavu. Tamo možete probati bungee-jumping, paintball ili igru laser taga koju obožava omiljeni lik Barney Stinson iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Laser tag je u principu isti kao i paintball, samo što se umjesto kuglicama boje igrači pogađaju laserskim zrakama.

Spomen na genija u muzeju Nikole Tesle

Muzej Nikole Tesle nalazi se na adresi Krunska 51, osnovan je još za vrijeme Jugoslavije 1952. godine. Muzej radi svaki dan osim ponedjeljka, a svaki puni sat možete se uključiti u vođenu turu na srpskom ili engleskom jeziku. Osim eksponata, dokumenata, uređaja i izuma, u muzeju se nalaze i Teslini osobni predmeti, ali i urna s njegovim posmrtnim ostacima.

Ludi noćni provod

Već i vrapci na grani znaju da je Beograd centar noćnog života na Balkanu, a najbolja zabava krije se na splavima na Savi i Dunavu. Niz vrhunski uređenih barova i noćnih klubova na splavima obećavaju vruću atmosferu uz najbolje svjetske hitove ili pak živu glazbu. Da nikome ne bude dosadno brinu se i atraktivne hostese i plesačice. Čak i mladi iz Hrvatske znaju ‘potegnuti’ do Beograda samo zbog noćnog izlaska.

Misteriozno beogradsko podzemlje

Narodi koji su naseljavali Beograd stvorili su i stotine lokaliteta, pećina, laguma, tunela, bunkera i drugih građevina u njegovom podzemlju. Zahvaljujući autorima knjige 'Beograd ispod Beograda' Vidoju Goluboviću i Zoranu Nikoliću beogradsko podzemlje sada je dostupno svima jer njih su dvojica pokrenuli i ture po podzemlju za sve znatiželjnike.

Obiteljska zabava u zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Beograda poznat je i pod nazivom Vrt dobre nade , a smjestio se na jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu - unutar Kalemegdanske tvrđave. Beogradski zoo ima dugu tradiciju jer je jedan od najstarijih u Europi, a tamo možete posjetiti više od 200 vrsta životinja . Unutar vrta postoji i 'Bebi-zoo' u kojem se možete diviti preslatkim mladuncima.

Kuća cvijeća - spomen na prošla vremena

Spomenik na bivšeg vođu Jugoslavije, maršala Josipa Broza Tita nalazi se u beogradskom Dedinju. Uz Titov mauzolej koji još nosi i naziv Kuća cvijeća , nalazi se i muzej povijesti Jugoslavije koji je jedan od najposjećenijih u gradu. Osim Titova, u Kući cvijeća je i grob njegove supruge Jovanke .

Saznajte više o direktnim letovima za Beograd iz Splita.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dan33 30.05.2015.

    puca mi kifla

  • 👀 29.05.2015.

    Nadam se da je Juzbašić ovo pročitao i da neće dugo okljevati kao i ostali koji se muče i žive u državi koju mrze.

  • CUKRENA. 29.05.2015.

    Ma lipo je svugdi, samo mi malo nije naruku..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare