To je to što me zanima!

Pun vam je kufer repriza? Evo nešto novo, Lego 'Sam u kući' - idealna zabava za blagdane

Film 'Sam u kući' bio je hit 90-ih godina, nakon čega je snimljeno nekoliko nastavaka. Lego Grupa upravo je objavila da na tržište izlazi s novim setom kockica za slaganje prizora iz tog filma
Vidi originalni članak

Ako ste se zasitili božićnog ugođaja zbog repriza serije filmova Sam u kući, ove godine za blagdane slobodno ugasite televizor. Ako vas pak uhvati apstinencijska kriza, rješenje postoji: Lego Grupa ovih dana je izdala novi set kockica s određenom temom, ovoga puta s prizorima iz tog filma.  

Novi set kockica donosi kockice koje nevjerojatno precizno i detaljno odgovaraju pojedinim prizorima iz rezidencije obitelji McCallister i kaosa koji se dogodio kad je Kevin bio prepušten sam sebi u borbi protiv nespretnih provalnika Harryja i Marva.

Set Lego Ideas 'Home Alone' temelji se na dizajnu koji je platformi Lego Ideas ponudio 28-godišnji Alex Storozhuk iz Ukrajine, a sadrži čak 3955 kockica, odnosno komada, što je ujedno i najveći set stvoren iz koncepta Lego Ideas.

Osim vanjskog izgleda kuće i unutrašnjost je vrlo vjerna onome što se može vidjeti u filmu, što uključuje prizemlje i prvi kat, kuhinju, podrum i potkrovlje.

Autori su osmislili i novi mehanizam otvaranja kuće, tako da se zidovi u sredini odvajaju, kako bi se unutrašnjost potpuno otvorila pogledu. I krov se može podići, pa će biti lako graditi kockice i kasnije gledati kako pojedina scena izgleda. 

Cijeli set dolazi u kompletu s glavnim likovima filma, u obliku mini figura, pa kad sve dovršite u kuću treba smjestiti Kevina, Harryja i Marva, te Marleya i Kevinovu mamu Kate. Ukratko - sve će biti spremno za to da se prisjetite najluđih scena iz filma. 

Svaka soba je prepuna detalja iz filma, pa se tu može naći čak i losion nakon brijanja, iz scene u kupaonici. Tu su i tarantule kao kućni ljubimci, kombi pljačkaša, limenke s bojom koje su se srušile na njih i kućica na drvetu.

Kako se približavaju praznici, novi set osmišljen je kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u druženju uz jedinstveno iskustvo građenja scena iz filma.

- Kao i svako dijete rođeno 90-ih, odrastao sam gledajući Sam u kući i to zauzima posebno mjesto u mom srcu. Ne mogu ni zamisliti praznike bez toga.

Ovaj film je vrlo nostalgičan i svaki put se jave ona topla sjećanja iz djetinjstva - dizajner Alex Storozhuk kaže o inspiraciji za ovaj set. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.10.2021.

    auuuu..... raj za oči!

  • Tweety123 23.10.2021.

    Da, koliko će koštati? Cijelo malo bogatstvo 😠. Obožavam slagati legiće, smiruje me ali preskupi su!

Komentiraj...
Vidi sve komentare