To je to što me zanima!

Puna je tetovaža: 'Zbog svog izgleda ne mogu naći posao, ići u pubove, na školske predstave'

Ne mogu dobiti posao. Nitko me ne želi primiti. Prijavila sam se za posao čistačice toaleta u mjestu gdje živim i neće me primiti zbog mojih tetovaža, rekla je Melissa
Vidi originalni članak

Melissa Sloan (46) iz Powysa u Južnom Walesu tetovažu radi najmanje tri puta tjedno i čak se tetovira svojim pištoljem koji je kupila na Internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvu tetovažu je napravila kad je imala 20 godina i od tada je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima, a rekla je da to radi kako bi se nosila s utjecajem zlostavljanja u djetinjstvu. Međutim, zbog svog izgleda sada nailazi na mnoge probleme. Naime, Melissa kaže kako je više ne puštaju u pubove i kafiće, a čak ima problema i u školi svoje djece.

BESPLATNO TETOVIRAJU LJUDE Tetovaža kao lijek za traumu: 'Muž me godinama mlatio'

Također, rekla je i kako ne može pronaći posao.

- Ne mogu dobiti posao. Nitko me ne želi primiti. Prijavila sam se za posao čistačice toaleta u mjestu gdje živim i neće me primiti zbog mojih tetovaža - rekla je i dodala kako je više ne puštaju ni u salone za tetoviranje jer je pretjerala.

Zabranjen joj je ulaz i u pubove u mjestu gdje živi.

- Kada sam još mogla ući ljudi su me gledali kao da sam nitko, osuđivali su me. Nedostaje mi razgovor s ljudima - kaže Melissa.

Također je rekla kako zbog svojih tetovaža nije mogla gledati ni božićnu predstavu u školi gdje idu njezina djeca.

VOLI KAKO IZGLEDA Ova baka je prepuna tetovaža i piercinga: 'Govore mi da se trebam sramiti, da je odvratno'

- Jednom su mi rekli da odem u stražnji vrt i kroz prozor razreda gledam predstavu. Nitko me više ne poziva na školske predstave - otkrila je.

Nedavno je odbila i ponudu za besplatan laserski tretman uklanjanja tinte s lice. Kaže da bi to bio gubitak vremena jer bi jednostavno počela ispočetka, piše Daily Star.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • karola2 16.04.2023.

    Uopće ju ne kužim,čemu tolike tetovaže.Ne volim tetovaže na ženama

  • AnezkaR 16.04.2023.

    A što je očekivala da će ju prijaviti na natjecanje iz ljepote??? Ako radiš nešto što je društveno ne prihvatljivo onda moraš i očekivati da te neće prihvatiti u društvo.

  • Chani Kynes 13.04.2023.

    Žao mi je cure, ali ne znam da li bih je i ja zaposlila. Volim njegovanu kožu, bez tetovaža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare